Amerikan Gangsteri
4,2

deffault
deffault

19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bir ridley scot örneği sanırım adamın elinin değidiği her film bir eser gibi bu da harika bir örnek hele denzel washingtonun restoradan çıkıp adamı vurması sonra hiç bişey yokmuş gibi tekrar gelip masasına oturduğu sahne.gülsem mi ağlasam mı kızsam mı karmaşık bi durum içinde kalıyosun kaçırılmaması gereken bir yapıt 10/10
sinema
1 ziyaretçi
21 Aralık 2012 tarihinde eklendi
fazla söze gerek yok başyapıt ve 2008 in en iyi filmi
stuluben
stuluben

15 Ocak 2009 tarihinde eklendi
1 puanı kırdım çünkü filmde Lucasın çarşı içinde bir adamı kafasından vurması ve olay yerine polisin gelmemesi beni biraz düşündürdü.Her ne kadar Lucas güçlü bir adam olsa da böyle olmaması gerekirdi.
xxjackalxx
xxjackalxx

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
büyük umutlarla gittiğim fakat hayalkırıklığı yaşadığım bir film oldu. yanlış anlaşılmasın kadroyu yönetmeni duyduğumda o an bana bir başyapıt vadedildiğini düşündüm. Filmde denzelın sokak ortasında adamı vurduğu sahne hariç kayda değer pek bişey yoktu. yinede izlenebilir. 10/6.5
imparatoraziz
imparatoraziz

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Denzel, kendini aşan bir oyuncu.. İspatı da bu filmin karelerinde gizli.
mimren18
mimren18

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Film yılının en iyi filmler arasına girecek düzeyde. Replikler çok iyi, Oyunculuklar çok iyi ve yönetmen çok iyi.
volkanick
volkanick

2 Ekim 2011 tarihinde eklendi
Büyük bir yönetmen ve güçlü bir kadrodan güçlü bir film dersem güçlü bir film haricinde yanlış bir ifade kullanmamış olurum.Benim gibi mafya filmlerine özel bir ilgisi olanların çoktan izlediğini düşündüğüm film bence türünün başyapıtlarına göre daha sığ bir senaryoya ve daha düz bir olay örgüsüne sahip.Nicolas Cagein Savaş Tanrısı adlı filmini andırıyor ama ona göre daha zayıf bir film olduğunu düşünüyorum.Denzel Washington filmde performansıyla öne çıkıyor.Filmde dikkat edilmesi gereken ayrıntıların başında hikayesinin tamamen gerçek olması var.Ayrıca ufak bir rolde de olsa Cuba Gooding JR izleyebilirsiniz.Ve de filmi izledikten sonra altyazıların bitmesini beklemeniz tarafımdan şiddetele önerilir.
techtonic-329
techtonic-329

26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmde akıllarda kalacak hiç bir şey yok açıkçası benim aklımda sadece mükemmel kostümleri kaldı o dönemi yaşıyorsunuz bunun dışında beğenmedim.
alper-350
alper-350

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film bana göre vasat izlemesenizde olur çok şey kaybetmezsiniz
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Ridley Scottı ve çektiği filmlerin çoğunu bir türlü sevemesem de Hollywoodda bir Martin Scorsese ya da Michael Mann kadar saygın bir isim konumunda.Ama çektiği film ne Goodfellasla ne de Heatle aşık atabilecek türden.American Gangster yer yer fazla klişe ve vurucu olmaktan uzak,ancak eli yüzü düzgün olarak tabir edebileceğimiz vasatın biraz üstü filmlerden.Ridley Scott mesafeli durmayıp filmin içine biraz girmeye çalışsaymış bir başyapıt çıkabilirmiş.
su-sisesi
su-sisesi

1 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yönetmen iyi kadro iyi ama bence film çok aşırı iyi değil hiç bir etkileyicilğide yok kesinlikle daha iyi olması gerekirdi....buda benim görüşüm...
betyl
betyl

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
american ganster türünün cidden en muhteşem filmlerinden. denzel washington, normalden daha üstün bir oyunculukla tanıtıyor bize frank lucası...kötü, de iyi olurmuş,iyi filmde kötü karakter kötülerin olduğu kadar benim de idolüm oldu,denzel, işinin adamı,sinema busun işte sen! dedirten filmdir american gangster!!!replikleri insanın kanına nüfuz eder.örnek olarak:' kazanırken bırakmak, pes etmek değildir.'' düzen, kimi zaman bir insandan bile daha önemlidir, adamım benim!'film bitince, hayatımın filmi diyorsunuz içten...ve mutlaka uzun süre etkisinden çıkamıyorsunuz. her sinema severin izlemesi gereken bu film en iyilerim arasında ilk 5 e girer! o bir şaheser, ama belki değeri az biliniyor...
serhatgerlo
serhatgerlo

6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten cok etkileyici defalarca izlemek istiyor gercek hayattan alındıgını bildiğim için ayrıca özenle izledim sanki o tarihte o sahnelerde bende ordaydım bravo denzel bravo adamım
murat061907
murat061907

5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
gerçek bir hikayeden uyarlanmış mükemmel bir film.denzel washington oyunculuğuyla yine muhteşem.mutlaka izleyin
bjork42
bjork42

2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Ergenekonu çok iyi anlatan müken mel bir filim , denzel washington sen de her zaman olduğu gibi iyi bir iş çıkarmışsın helal sana