Amerikan Gangsteri
4,2

bluemoon89
bluemoon89

11 Mart 2008 tarihinde eklendi
bu filmde tanırmısınız bilmem ama T.I. diye bir rapci oynuyormu acaba?
emoli748
emoli748

11 Mart 2008 tarihinde eklendi
izledigim en güzel filmlerden biri gerçekten mükemmel bir yapım hala izlemeyen varsa kesinlikle izlemeli oyuncular harika senaryo süper tek olumsuz yanı ise biraz uzun sürmesi vakiti sınırlı olanları uyarırım
sulo24-pap
sulo24-pap

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok güzel amerikanın hiç yapısını anlatan bir film ancak film gerektiğinden çok uzun yapılmış daha kısa çekilerekte aynı etki verilebilirdi tek sorun bana göre buydu.Bunun dışında denzıl washington izlenmesi gereken bir aktör gerçekten çok iyi bir oyuncu 10/8
wolkanwural
wolkanwural

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
2007de izlediğim en güzel filmdi heralde..gayet gerçekçi ve abartısız
ibrahimdemirkan
ibrahimdemirkan

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
ayıf bir film.R.Crowe kendi kabuğunu kırmış başarılı sayılır .D. Washington ise her zamanki standartlarında bir oyunculuk yapmış .Şimdi insan bir fişlmin oyuncularına takılıyorsa ilk önce bilinki hikaye zayıftır ve çok sonradan sıra ona gelecektir. Ridley scoot her filmini heyecanla beklediğim bir yönetmen ama beni hayal kırıklığına uğrattı.. Filmin finali bence iyi değildi.evet hikayeyi düzgün anlatmış eyvallah atmosfer iyi ama yetmez.tek baba laf silahlı saldırıya uğrayan D. Washington'a mafya babasının ettiği laftı "Sana ateş eden başarıydı"takdir seyircinin.
semihk-386
semihk-386

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en kaliteli filmlerden bir tanesiydi.oldukça iyi.zaten denzel...izlenmesi gerekir.
filmkolik23
filmkolik23

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film 2 kere 15 dk ıcnde kapattım fakat filmin sonunda vay be adam ne hayat yasamıs gbısınden bı filme karsı sempatı kazandım.izlenmeli
hayalci-010
hayalci-010

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
True story.Gerçek bir hikayeden esinlenilmiştir dikkat ve film 10 numara,sinemasına geç kaldınız ama dvd'yi çıkınca hemen edinin :)Filmde adamım Russell Crowe ve Danzel var vee bol bol uyuşturucu(blue magic)..
cpolat0177
cpolat0177

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Denzel W.Yaşayan bir efsanedir.Filmlerini izlerken izleyiciyi de filmin için içine alıp bir köşeden izleme şansı veriyor..
mokokod
mokokod

21 Şubat 2008 tarihinde eklendi
isim d.w olunca fazla söze gerek yok.o gelmiş geçmiş en iyi oyunculardan bir tanesi.oynadığı her filmde harikalar yaratan bir aktör.russell: o da filme büyük renk katmış
Mehmet Emin U.
Mehmet Emin U.

20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Evet biliyoruz ki D.W. kotu filmde oynamıyor.Filme o psikolojiyle gittim ve yanılmadım.2 efsane oyuncunun oynadıği filmden de kotu bisey beklemiyordum zaten. R.C. u boyle bir filmde oynatan yapımcıları da tebrik ediyorum kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum
erdemmarasli
erdemmarasli

20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Daha fazla puanı hakediyor bu film. Belki uzun sürdüğü için bazı arkadaşlar sıkılmış olabilir. Evet uzun ama yönetmen bu sayede filmin içine daha fazla girmemizi sağlıyor. Denzel her zaman ki mükemmelliğini bu filmde tekrar gösteriyor. Russel'dan daha fazlasını beklerdim. En iyi uyuşturucu filmlerinden biri bence...
ist-ile83
ist-ile83

20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
izlenmesi gereken güzel bir mafia filmi..danzel washington yine estirmiş..işte bir danzel klasiği..gerçek bir hayat hikayesi...başarılı bir film..zevkle izleyin..iyi seyirler,saygılar..
club35bucuk
club35bucuk

20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bana göre değil çok sıkıcı denzel dışında hiçbişey yok filmde izlediğim en kötü filmler arasında puanım 1/10
ugurcakir34
ugurcakir34

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bu kadar uzatmanın anlamı yoktu bence konu yetersiz zaten 2. yarıyı seyredince filmi seyretmiş gibi oluyosunuz ama oyunculara söyleyecek sözüm yok.İzlenmeli.