Amerikan Gangsteri
4,2

Plagueis
Plagueis

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
beklentileri karşılamayan oyunculuklar dışında pek bir artısı olmayan bir suç filmi olmuş bence çok daha iyilerini gördük açıkcası. oldukça yavaş ilerleyen bir film olduğu içinde birçok yerde sıkıcı oldu. çok abartılcak bir film değil bence. bu arada birçok sahnede mikrofon görünmesi filmden dolayı değil türkiyedeki sinema salonlarındaki format uyuşmazlığından dolayı..
araps2
araps2

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
vizyondaki cogu filmden daha kaliteli izleyicinin dikkatini cekebilecek seviyede akıcı bir film 2 bolum u kısa tutulmus ve bıtısıne onem verılmemıs olsada ızlenmeye deger.
srknakgn83
srknakgn83

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
şu ana kadar yaşanmış bir olayın sinemaya uyarlanmış bir seneryosunu beğenmediğim bir film olmadı.Amerikan Gangster de gerçekten benim bu tezimde ne kadar haklı olduğumu göstermiş oldu.Özellikle D.Washington'un oyunculuğu gerçekten müthişti.İnsan böyle bir hikaye karşısında yuh demekten kendini alamıyor.
bosslife76
bosslife76

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bence harıka bır fılm olmuş ıkı dev oyuncu fılmı alıp goturuyorlar...kaçırmayın derim.
megyy
megyy

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
büyük beklentilerle izlediğim filmde danzel w. ve russel c. oyuncullukları dışında farklı birşeye rastlamadım.ama genede filmin geçmekte olduğu dönem açısından yasadışı olsa da bu büyük yükselişi,acımasız sokakları,kişilikleri ve büyük çöküşü izlemek isteyenlere tavsiye edilebilir.
ruzigar4
ruzigar4

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film beklediğim gibi lucas'ın yükselişi ve düşüşü, az aksiyon, çokça olay analizi, muhteşem oyunculuk ama şu mikrofonlar da olmasaydı.. bi de naptın lucas giyilir mi o kürk :)
HAMLET1980
HAMLET1980

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
son zamaanlarda çekilen en güzel film harika oynamışlar mükemmmmmmellll.
mhmtsn1
mhmtsn1

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film gercekten harikaydı ,oyunculuk süper kesinlikle izleyin
ahmet-ertan
ahmet-ertan

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Film daha iyi olabilirdi bence ama buda filmin kötü olduğunu göstermez.Filmden Denzel ve Crowe ’u alırsak bu kadar puan alıcağını sanmıyorum.Sonuç şu ki filmi ayakta tutan etken oyunculuklar.
onneur
onneur

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Film gerçekten güzel ama benim izlediğim kopyasında başrolde Denzel değil de "mikrofon" vardı. Ankara Atakulede izledim ve ses kaydı yapan mikrofon devamlı görüntüdeydi. Hatta abartıp mikrofon sopasını da bir kaç kez görüntüye soktular. Sorun filmde mmi, filmi oynatanda mı bilmem ama en heyecanlı sahnelerde tepede sallanan bir mikrofon bütün ortamı mahvediyor.
cookcookseker
cookcookseker

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film süper :) eee denzel washington dahada süper :) çok beğendim herkese tavsiye ederim
fingerling-2
fingerling-2

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
amerikan gangsteri sizin güzel film izleme hakkınızı resmen gasp ediyor.çok ağır tempoda işleyen sıkıcı ve vasat bir film olmuş çok vaktim var ve kolay sıkılmam derseniz izleyin :)
elante-2
elante-2

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
beklenebileceğinin aksine tipik bir serseri takımını anlatmıyor film, bir mafyanın soğukkanlılığı ve ağırbaşlılığı var filmde, senaryosu gerçek, kült bir film olamasa da oldukça izlenebilir..
echo-clfckr
echo-clfckr

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
sıradan bir gangser filmi bosbosuna bide 18 yas sınır koymuslar ilkokul çoçuklarıda filme gidebilir yani,kısacası gitmeseniz çok bişey kaybetmezsnz....
Ahmet G.
Ahmet G.

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Etkileyici bir film.Oyunculuk zaten süper,çekimler harika,tam bir sinema filmi!