Amerikan Gangsteri
4,2

jamesbond-2
jamesbond-2

19 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Çok iyi bir konuya değinmiş film ve içerisinde güzel mesajlarda barındırıyor.Zaten film sırf iki büyük oyuncu için bile izlenir artı olarak iyi senaryo ve yönetimde eklenince tadından yenmiyor.Bizede izlemek düşüyor.9/10
rudeonerudeone
rudeonerudeone

19 Ocak 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle gidin izleyin diyemem,çok büyük bir değişiklik,heyecan,fakr yok filmde,bunun yanında 3 saate yakın sürüyor.oyunculuklar başarılı tabii ki,izlerken sıkılmazsınız ama bittikten sonra çok da memnun kalmazsınız.
Onur Derin
Onur Derin

19 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Film gerçekten iyi yapılmış.Senaryosu da gerçek hayattan zaten.Ama birz daha heyecan katılsaymış çok daha iyi olurmuş. gerçek bi hikayeden alınması bunu engelliyor olabilir ama onun da ayrı bi tadı var. uydurma değil en azından. heycanı gerçekliğinde:D. iyi seyirler
kaaneryurek
kaaneryurek

18 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Filmin temposu çok güzel. Sıkılmıyorsunuz ama ciddiyetten de kopmıyorsunuz. Denzel Washington ve Russell Crowe'un performansları çok iyi. Filmi sırtlayıp götürmüşler. Tam bekledigim gibiydi.
bilalkah47
bilalkah47

17 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Flm çok güzel ve senaryosu da çok güzel yazılmış, izleyen pişman olmaz.
henar-2
henar-2

15 Ocak 2008 tarihinde eklendi
ridley scott-russell crowe-denzel washington

başka söze gerek varmı bu içi film cekmeyi bırak öle otursalar boş boş gene seyrederim:))bunun yanında film en az köstebek kadar basarılı..
erkerturk77
erkerturk77

9 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Guzel film. Gercek yasamdan alinmasina ragmen temposu iyiydi. Pisman olmazsinin eger seyrederseniz
okanbuk
okanbuk

9 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Filmi biraz önce izledim ve oldukça başarılı bulduğumu söyleyebilirim. Tabi artık klasikleşmiş olan, "gangster filmlerini uzun yapalım" düşüncesi halen geçerliliğini korusa da izlerken sıkmamayı başarmışlar. İzlemeye değer...
remziozay
remziozay

6 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bence film çok iyi.denzel ve russel ikilisinden süper bir başyapıt
rubella-rubella
rubella-rubella

4 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Kötü bir film değil.. Biraz kasvetli bir havası var filmin bu sebepten 2,5 saatlik bir süreç beni yorabilir diyorsanız boş bir zamanınızda oturup evinizde izlemenizi öneririm..
ben-aspava
ben-aspava

1 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Film çok güzel... Gerçekte yaşanmış bir olayı sinemaya uyarlamışlar ve filmin sonu "Sıkıysa Yakala" filmi tarzında bitiyor...
Şayet o filmi sevdiyseniz mutlaka izleyin... Sevmediysenizde kesinlikle izleyin :)

Gerçekçi bir film :) olanlar gerçek çünkü...
bahadir524
bahadir524

31 Aralık 2007 tarihinde eklendi
ridley scott yine klasını konuşturmuş. aksiyon sahneleri ve özel efektler olmadan, kaliteli oyuncular ve sağlam senaryo ile de film izlettirilebileceğini tekrar göstermiş. ama türünün en iyileri arasına girebilecek bir film olduğunu düşünmüyorum. çünkü bu türe yeni bir açılım ve soluk getirmiyor.
fudomikuta
fudomikuta

27 Aralık 2007 tarihinde eklendi
çok sacma bir film ben begenmedim.
libido27
libido27

26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
sıradışı bir film

2007 nin kesinlikle en iyi filmi, Russel ı eleştirenlere inanamıyorum bence kesinlikle Oscar ı alacak film

Danzel ın da en iyi oyuncu ödülünü almasını bekliyorum, bu senenin en iyi filmi güzel senrayo ve oyunculuklar
RPDI
RPDI

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
geçen yıl en iyi film ödülünü köstebeğe verdilerse bu yıl bu filme vermelrinin hiçbir sakıncası yok.ben filmi izledim ve bu yıl oscar kriterlerine en uygun filmdi.gerçekten tüylerimi diken diken oldu.uyuşturucudan günde 1 milyon dolar kazanmak.çok etkileyiciydi.çok başarılı bir filmdi.şiddetle tavsiye edrim