ya bu filme klasik mafya filmi diyenleri anlamiyorum.Arkadaslar film icerik itibariyla iddia ediyorum baba serisiyle yarisir.Filmin atmosferi sizi öyle büyülüyor ki 2,5 saatin nasil gectigini bile anlayamiyorsunuz.Cok siki bi gangster filmi ve kesinlikle oscardan bos dönmez en azindan Denzel.
Bence muhteşem bir filmdi yani denzel washintona böle bir rol çok yakışmış aynı şekilde russel crowde öle.genelde denzel hep iyi karakterde oynar acıksası bu filmde kötü karakteri yani mafya babasını oynaması ilginç geldii.alışık olmadığımdan yani.birde ilk gün adlı filminde kötü roldeydi.yani denzel'in hayranıyım ve bu film muhteşemdi tek kelimeyle oyuncu olsun kurgu olsun diyecek bişey yok.inş oskar adayı gösterilir bu film ve seçilir
tek kelimeyle harikaydı...birincisi filmin gercek hikaye olması sizi baglıyor.ayrıca denzel washington un oyunculugu tartısmasız olaganüstü...müzikler harika,konu süper,herşeyiyle dört dörtlük yılın filmi bence.scarface ve baba filmlerinden sonra izlediğim en kaliteli mafya filmiydi.10/10
İşte bir başyapıt daha denzel dan fazla söz etmeye gerek yok sanırım. rol adam için yapılmamış sanki bu adam bu rol için yaratılmış mükemmel bir oyunculuk harika bir anlatım olağanüstü bir film... Buarada amerika yine kendini övmeye ve işte biz suç örgütlerini böyle yıktık demeye devam ediyor ama bir mafya babasını yakalamakla kendini kandırmaya çalışan amerika kaçtanesini besleyerek halkına zarar veriyor acaba bunlar tabiki madalyonun görünen yüzü ve amerikanın iftiharla övündüğü yer sanırım (!)
filmi dün gece izledim,2.5 saat olmasına karşın hiç sıkılmadan izledim gayet sürükleyici bir film,danzel washington çok iyi oynamış,arkadaşın dediği gibi baba kadar kaliteli bir yapım,herkese tavsiye edebilirim