Amerikan Gangsteri: Kullanıcı yorumları - Sayfa 10
Amerikan Gangsteri
4,2
class366
30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Mutlaka izleyin bu filmi.Öyle süresine bakıp da sıkılırım falan diye düşünmeyin.Olay o kadar iyi işlenmiş ki iyi oyunculukla bir araya gelince kesinlikle sıkmıyor.Tüm anlatılanların gerçek olduğunu düşününce de filme farklı bir açıdan bakmaya bailıyosunuz.
Arkadaşlar siz hangi denzel washington ve ridley scott filminin kötü oldugunu gördünüz?Bu ayrılmaz ikiliye bir de russell crowe'e ekleyin.o zaman nasıl tadına doyulmaz bir film yapıldıgını gidin görün... Ben bir denzel washington hayranı olarak aradığımı buldum.Onu bir suclu rolüne yakıştıramasam da... :)
Macera severler için güzel bir film! Filmin başında Denzel Washington ı kötü adam karakterinde olmasına üzülsemde filmin sonu tatmin ediciydi. Şimdiden keyifli seyirler..
Herkes çok beğenmiş.Farklı filmlerimi izledik acaba.Film çok uzun.Entellektüel olma adına o çok güzeldi,müthişti denilmemeli.Sinemada herkes esniyordu film esnasında.Bence vakit kaybı.Sonuçta Denzel Washington var.Russell Crove var.Sinema seviyorsanız bu filmi izlersiniz illaki.Bence boşverin dvd,vcd olarak izleyin.
Olayların gerçek olması ve başrolleri paylaşanlar işin üstesinden rahatça gelmişleri filmin güzelliğine olumlu katkı yapmış.8 puanı hakediyor.Bizde de böyle polislerin çıkması umuduyla
İki oyuncununda kötü filmi olmaz derdim hep ama ikisi bir araya gelince tam bir fiyasko olmuş. Russel crowe çok pasifti,film sizi hiçbir yöne çekmeyecek kadar sıradan.
bende izledim gerçekten denzel washington nun oyunculuğu süper film tipik amerikan filmi ama çatışma sahneleri ve filmin son sahneleri hakikaten iyi. İzlenesi bir film...
denzel ın oyuncuğunun biraz gölgesinde kalıyor film ,filmden çıkınca adam süper oynamış diyosunuz..ancak mutlaka izleyin kurgu-senaryo ve oyunculuk cidden perfect adamım:)
çok sıradışı bir güzelliği olmasa da fena film değil.ama sinemaya giden birine tavsiye edeceğim türden değil evde izleyin.denzel washington yine harikalar yaratmış o ayrı karizması yeter
sıradan bir gangser filmi bosbosuna bide 18 yas sınır koymuslar ilkokul çoçuklarıda filme gidebilir yani,kısacası gitmeseniz çok bişey kaybetmezsnz....
beklenebileceğinin aksine tipik bir serseri takımını anlatmıyor film, bir mafyanın soğukkanlılığı ve ağırbaşlılığı var filmde, senaryosu gerçek, kült bir film olamasa da oldukça izlenebilir..