Kaliteli bir filim var karşımızda... Tabi ahım şahım olduğuda söylenemez. Bence gayet iyi bir iş çıkarmış Ridley Scott!.. Russell Crowe ise hiç abartıldığı gibi müthiş bir performans sergilemiyor. Bu seneyi referans alırsam, 3:10 to Yuma’da çok daha iyidi... Denzel Washington ise oynadığı karakterin hakkını veriyor. 10/9 Türüne göre değerlendirmek daha objektif bir puanlama yapmayı sağlıyor. (10/9)Bu sene bu işi en iyi yapan bence Zodiac’dır. Ama Gangster filimlerinin seri katillere göre daha çekici olduğu yatsınamaz. :D
Film gerçek olayalrdan esinlenerek çekilmiş.İki başrol oyuncusuda rollerinde başarılılar.Ama şunu soyleyebilirim.İki oyuncuyu çıkarıp yerlerine başka iki oyuncuyu koysalar onlarda aynı performansı gösterırlerdi bence.Demek istediğm şu oynanması basit rollerdi bence.Ama film genel olark kendini izletirıyor.
Filmdeki senaryo 1960 yıllarında Amerika’da geçen uyuşturucu mafyalası ile bir dedektifi anlatıyor. Yani gerçek bir hikayeden uyarlanmış.Filmde ilk bölümü Denzel Washington ikinci bölümü Russell Crowe ön planda geçirmiş. Güzel bir filmdi.10/8
denzel washington'un olduğu filmler kötü deildir.yönetmen bi kere ridley scott oonun kötü film yaptığını hiç görmedim.filmin yarısını izleyebilme zevkine eriştim ama izlediğim kadarıyla çok iyiydi.
ya bu filme klasik mafya filmi diyenleri anlamiyorum.Arkadaslar film icerik itibariyla iddia ediyorum baba serisiyle yarisir.Filmin atmosferi sizi öyle büyülüyor ki 2,5 saatin nasil gectigini bile anlayamiyorsunuz.Cok siki bi gangster filmi ve kesinlikle oscardan bos dönmez en azindan Denzel.
Başından sonuna kadar tam bir gangster filmi kurgusunda ilerliyor. Yeni bir bakış açısı ya da detay ortaya koymamakla beraber başrol oyucuları özellikle de Russell Crowe filme daha çok şey katıyor.. Yine de sıkılmadan izledim...
öncelikle denzel ve russelin birlikte oynadıkları bu filmi nasıl olursa olsun izlerim ve izledim. oyunculuklara lafım yok zaten olamaz da. ama filmin sonu geldiğinde ben bunu biyerden hatırlıyorum diceksiniz. onun dışında film bence güzel. izlenebilir sürükleyici bir film.
kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi mafya filmleri arasında yerini alacaktır.son yılların en iyi filmi. köstebek onca oskar aldıysa bu filmin de rahatça alması gerekir.olumsuz eleştiri yapan arkadaşlara şaşırdım doğrusu
Film çok güzel... Gerçekte yaşanmış bir olayı sinemaya uyarlamışlar ve filmin sonu "Sıkıysa Yakala" filmi tarzında bitiyor... Şayet o filmi sevdiyseniz mutlaka izleyin... Sevmediysenizde kesinlikle izleyin :)