ircane
1 değerlendirme
14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
ya bu filme klasik mafya filmi diyenleri anlamiyorum.Arkadaslar film icerik itibariyla iddia ediyorum baba serisiyle yarisir.Filmin atmosferi sizi öyle büyülüyor ki 2,5 saatin nasil gectigini bile anlayamiyorsunuz.Cok siki bi gangster filmi ve kesinlikle oscardan bos dönmez en azindan Denzel.
Denzel Washington ve Russell Crowe "iyi işçilik" çıkartmışlar. Akıcı bir film. Bu kadar güzel olabileceğini tahimin etmemiştim. Teşekkür ve tavsiye ediyorum...
Mükemmel bir film. Her yönüyle müthiş zevk aldım izlerken. Denzel Washinton herzamanki kaliteli oyunculuğunu yine sergilemiş. Ama ben en çok Russel Crowe'ın oyunculuğunu beğendim. Mutlaka izlenmeli diyorum.
Film tek kelimeyle mükemmel.. Sonunda çalan hip-hop müziği bilen biri varsa lütfen kimin söylediğini ve şarkının adını yazsın bana.. herkes izlemeli bu filmi..
Kesinlikle mükemmel! Russell ve Denzel, rollerine bu kadar oturan ve bunu en iyi biçimde seyirciye yansıtan birer ekol olmuşlar adete! Herkesin gitmesini öneririm.
film kesinlikle harika...kadro konu enfes.bu kötü veren arkadaşlar da filmden anlamdıkları belli onların ancak gidecekleri kurtlar vadisi ırak vb.şu anda sinemaya gidilecek tek film bence..10/10
Mükemmel bir film danzel abimiz döktürmüş yine...kesinlikle tavsiye ederim arkanıza yaslanın ve keyfinize bakın 3 saat çok eğlenceli ve zevkli geçecek inanın bana...
lucas karakterını herhalde denzel washington dan baskası oynayamazdı bu kadar iyiy bir oyunculuk görmedım bence yine oscar ı alır.russel crowe da en iyi yardımcı erkek bence.filme gelince ilk başlarda biraz sıkılabilirsiniz ama sonra film birde sizi içine alıyor öz.o zamanın amerikası çok iyi yansıtılmıs bene oscarlık bir yapım kesinlikle izleyin derim.olumsuz eleştirilere aldanmayın ve izleyin
MY MAN..harika süper bi film..arkadaşlar kolay kolay film beğenmem ama gelde bunu beğenme..ilk bölüm yavaş diye sıkılmayın..2.bölümü süper hızlanıyor..denzel ve ruusssel gerisi boş..