Amerikan Gangsteri

her.sahnesi.ve.oyunculuklarıyla.gerçek.bir.başyapıt.10/10
bjork42
bjork42

2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Ergenekonu çok iyi anlatan müken mel bir filim , denzel washington sen de her zaman olduğu gibi iyi bir iş çıkarmışsın helal sana
serhatgerlo
serhatgerlo

6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten cok etkileyici defalarca izlemek istiyor gercek hayattan alındıgını bildiğim için ayrıca özenle izledim sanki o tarihte o sahnelerde bende ordaydım bravo denzel bravo adamım
A-C-A-B-
A-C-A-B-

6 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Denzel Washington ve russell crowe var ise mutlaka güzeldir.yanlış hatırlamıyosam film gerçek bir hikayeden uyarlama ve bayağa ses getirecek bir yapım
sekodpu
sekodpu

8 Kasım 2007 tarihinde eklendi
filmi dün gece izledim,2.5 saat olmasına karşın hiç sıkılmadan izledim gayet sürükleyici bir film,danzel washington çok iyi oynamış,arkadaşın dediği gibi baba kadar kaliteli bir yapım,herkese tavsiye edebilirim
fbteam07
fbteam07

9 Kasım 2007 tarihinde eklendi
İşte bir başyapıt daha denzel dan fazla söz etmeye gerek yok sanırım. rol adam için yapılmamış sanki bu adam bu rol için yaratılmış mükemmel bir oyunculuk harika bir anlatım olağanüstü bir film... Buarada amerika yine kendini övmeye ve işte biz suç örgütlerini böyle yıktık demeye devam ediyor ama bir mafya babasını yakalamakla kendini kandırmaya çalışan amerika kaçtanesini besleyerek halkına zarar veriyor acaba bunlar tabiki madalyonun görünen yüzü ve amerikanın iftiharla övündüğü yer sanırım (!)
mustafasamsa
mustafasamsa

1 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bence muhteşem bir filmdi yani denzel washintona böle bir rol çok yakışmış aynı şekilde russel crowde öle.genelde denzel hep iyi karakterde oynar acıksası bu filmde kötü karakteri yani mafya babasını oynaması ilginç geldii.alışık olmadığımdan yani.birde ilk gün adlı filminde kötü roldeydi.yani denzel'in hayranıyım ve bu film muhteşemdi tek kelimeyle oyuncu olsun kurgu olsun diyecek bişey yok.inş oskar adayı gösterilir bu film ve seçilir
csvortex
csvortex

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Russel Crowe Danzel Washington ve Ridley Scott daha ne olsun mükemmel bir film sinemaya gelince tekrar izleyeceğim..

özellikle Danzel W. diyorum bu adam işini biliyor..
10/9.8 veriyorum
serhanmanya
serhanmanya

21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
filmde asırı vurdu kırdı bekleyenler hayal kırıklıgına ugrar,film gayet guzel ve cok guzel konusu var,kabadayı filmene guzel deyenler bu filme hayran kalırlar haliyle,izlenmesi gereken bir film..
doktorcuk89
doktorcuk89

22 Ocak 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten çok güzeldi.tavsiye ederim her ne kadar russel crowe rolüne pek yakışmasa da film en az 8 i hakediyo
ozubaba
ozubaba

22 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Mükkemmel bir film. Acayip bi havası var. Yıllardır Harlem'de yaşıyor gibi oldum. Oyunculuğa söylencek birşey yok zaten. Abiler döktürmüş.
sonofosiris
sonofosiris

23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
sahsen ben filmlerin 3 özelliğine bakarım..birinci konu..ikinci filmin akışı..üçüncüyse oyunculuk...bu filmi degerlendirmeye gelince bence konu ve filmin akışı yönünden orta düzey..oyunculuk yönünden fevkaladenin fevkinde bi film diyebilirim...özellikle Denzel amca :-)çok güzel bi iş çıkarmış..eger filme gitmek isteyenler varsa oyunculuk izlemek için gitmeli bence... puan olarak 9/10
nihal-ayaz
nihal-ayaz

23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Denzel Washington,Russell Crowe ve Ridley Scott'ı bir araya getiren Amerikan gangsteri, donem Amerikası'nın tum gerceklerini en sert haliyle gozler onune seren,tek kelime ile mukemmel bir yapım...yaklasık uc saatlik suresine karsın,gerilim bir an olsun azalmıyor.diyologlar akıcı.bu da Ridley Scott'ın ustaca yonetimi ile gerceklesiyor tabi.Basta Denzel Washington olmak uzere oyunculuklar cok basarılı.Denzel adeta oyunculuk dersi veriyor.Her an bir olaya imza atacakmıs gibi bakan rahatsız edici hatta urkuten gozleri ile ''my man''replik'i uzun sure hafızalardan silinmeyecektir.Turunun en iyi orneklerinden olan bu muthis filmi mutlaka izleyin.
mustafacemrek
mustafacemrek

25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
film 10 numara bana göre. tavsiye ederim..
sinema-berk
sinema-berk

27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
ben bu film hakkında ne diyebilirimki.oyuncular süper senaryo süper gidilmesi bir film