Yaralı Yüz
4,6

ahmet-ertan
ahmet-ertan

28 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Nede olsa De Palma ve Oliver Stone imzası var.Ancak şunu diyebilirim ki bu rolü Al Pacino haricinde bir başkası oynasaydı film bu kadar iyi olmazdı.Tabi Michelle Pfeiffer’ı da unutmamak gerekiyor.
abdulkadir-umac
abdulkadir-umac

31 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Of allahım finali nasıldı.Al Pacino acaba herkesi tararken öleceğini düşünüyormuydu.Robert deniroya iyi diyenler bu filmi izlesinde doğal oyunculuk nasıl olurmuş görsünler.Hastayım sana al pacino
asponged
asponged

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bu filmin video kaset formatındaki türkçe dublajı çok ilginç. tony montana(al pacino) sürekli olarak abi , abicim diye hitap ediyo polislere ve diğer bazı kimseler:)
michael-corleone
michael-corleone

25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bana kalırsa sadece bi erkek filmi diye sınırlandıramayız..:)delikanlı karaktere hayran olan herkez montanaya hayran olabilir....
mach-k
mach-k

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
sıfırdan zirveye, zirveden insanın doyumsuzluk güdüsünün yardımıyla tepetaklak sıfıra. özellikle .... ve para da kadıdnı getirir. diye biten muhteşem replikleri.(türkçe dublajında farklı olabilir)
bir erkek filmi sayılabilir. kesinlikle başyapıt
desparados5
desparados5

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle al paçino nun en iyi filmlerinden biri.tek kelimeyle mükemmel.alpaçino çok büyük bi oyunculuk göstermiş.mutlaka arşivinizde bulunması gereken kült bir film.10/10
Actor-Ums
Actor-Ums

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
muhteşem bir oyuncuğa sahip olan harika bir film.
gordeslideniro
gordeslideniro

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Pacino sen olmasaydın deniro olmasaydı bu sinemanın hali nice olurdu acep. Sen artist olmasaydın kesinlikle gangster olurdun dostum pacino harikasın...
furkicanosakaro
furkicanosakaro

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
al pacino nun yüceldiği film. Tek kelimeyle mükemmel. Beğenmeyen arkadaşları insafa davet ediyorum.
tuncaygonen
tuncaygonen

5 Ekim 2007 tarihinde eklendi
sinir olduğum film türüdür mafya filmleri.seyrederken bile sıkılırım.
cagdasbayat
cagdasbayat

27 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Tony Montana seni izledik bu filmde Al Pacino seni gerçekten iyi oynadı belki olduğundan da iyi oynadı.Ama sonunun böyle olması başından beri belli olan bir kaçınılmazdı.Arkadaşlar sizde filmi izlerken bu filmin yaşanmış büyük bir acı olduğunu bilerek izleyin.
gunesbulutt
gunesbulutt

26 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Hollywood yapımı olmasına rağmen fena sayılmaz, bu arada aynı türde yapılmış türkfilmlerinin nereden esinlendiğini anlamış oldum.
beckham997
beckham997

24 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çok anlamsız bir film hiç bir mesajı yok bence tamamen boş bir film... bu filmi herkes o kadar övmüştü ki... ama al pacino'nun hakkını vermek gerekir... filme de onun hatırına 10/6
armored74
armored74

21 Eylül 2007 tarihinde eklendi
harika film,muhteşem film,hiç kimse bundan daha iyi bir mafya filmi yapamaz.bizim saçma sapan mafya dizilerimizin yapımcılarıda örnek alsın.cin ali'yi oynayamayacak adamlar mafya babasını oynuyor bu ülkede.
farukbasgun
farukbasgun

21 Eylül 2007 tarihinde eklendi
fazlasıyla abartıldığını düşünüyorum 9.3 lük bir film değil iyi bir film ancak şahane mükemmel süper gibi sıfatları haketmiyor puanını gördükten sonra hemen aldım beklentilerim yüksekti ancak hayal kırıklığına uğradım 10 üzerinden 7.7 falan olmalıydı bence..