ahmet-ertan
28 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Nede olsa De Palma ve Oliver Stone imzası var.Ancak şunu diyebilirim ki bu rolü Al Pacino haricinde bir başkası oynasaydı film bu kadar iyi olmazdı.Tabi Michelle Pfeiffer’ı da unutmamak gerekiyor.
Of allahım finali nasıldı.Al Pacino acaba herkesi tararken öleceğini düşünüyormuydu.Robert deniroya iyi diyenler bu filmi izlesinde doğal oyunculuk nasıl olurmuş görsünler.Hastayım sana al pacino
bu filmin video kaset formatındaki türkçe dublajı çok ilginç. tony montana(al pacino) sürekli olarak abi , abicim diye hitap ediyo polislere ve diğer bazı kimseler:)
sıfırdan zirveye, zirveden insanın doyumsuzluk güdüsünün yardımıyla tepetaklak sıfıra. özellikle .... ve para da kadıdnı getirir. diye biten muhteşem replikleri.(türkçe dublajında farklı olabilir) bir erkek filmi sayılabilir. kesinlikle başyapıt
kesinlikle al paçino nun en iyi filmlerinden biri.tek kelimeyle mükemmel.alpaçino çok büyük bi oyunculuk göstermiş.mutlaka arşivinizde bulunması gereken kült bir film.10/10
Pacino sen olmasaydın deniro olmasaydı bu sinemanın hali nice olurdu acep. Sen artist olmasaydın kesinlikle gangster olurdun dostum pacino harikasın...
Tony Montana seni izledik bu filmde Al Pacino seni gerçekten iyi oynadı belki olduğundan da iyi oynadı.Ama sonunun böyle olması başından beri belli olan bir kaçınılmazdı.Arkadaşlar sizde filmi izlerken bu filmin yaşanmış büyük bir acı olduğunu bilerek izleyin.
çok anlamsız bir film hiç bir mesajı yok bence tamamen boş bir film... bu filmi herkes o kadar övmüştü ki... ama al pacino'nun hakkını vermek gerekir... filme de onun hatırına 10/6
harika film,muhteşem film,hiç kimse bundan daha iyi bir mafya filmi yapamaz.bizim saçma sapan mafya dizilerimizin yapımcılarıda örnek alsın.cin ali'yi oynayamayacak adamlar mafya babasını oynuyor bu ülkede.
fazlasıyla abartıldığını düşünüyorum 9.3 lük bir film değil iyi bir film ancak şahane mükemmel süper gibi sıfatları haketmiyor puanını gördükten sonra hemen aldım beklentilerim yüksekti ancak hayal kırıklığına uğradım 10 üzerinden 7.7 falan olmalıydı bence..