Yaralı Yüz
4,6

kerem-mirhan
kerem-mirhan

28 Haziran 2009 tarihinde eklendi
...B.A.Ş.Y.A.P.I.T... izlediğim en iyi film harika oyunculuk harika senaryo... sakın kaçırmayın başka filmlerede 10 verdiğim oldu, anladımki onlara 9 vermeliymişim 10 budur işte
ibrahimakcar
ibrahimakcar

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bir 170 dakika geçireceksiniz
hozzot
hozzot

22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
al pacino nun godfather dahil oynadığı en iyi flim

bir flim bu kadar iyi olamaz.

2009 yılındayız ve halen izleyip beğeniyoruz

ne desek boş
filmkurdu
filmkurdu

4 Haziran 2009 tarihinde eklendi
1983 yılında Brian De Palmanın yönettigi, şiddeti bol Scarface (Yaralı Yüz) ise ilk gösterildiğinde vasat bulunmasına karşın daha sonra sinemanın kült filmleri arasındaki yerini aldı.(alıntıdır) kaynak wikipedia org.
belki biraz ağır eleştirmiş olabilirim ama benim fikrim bu. zevkleri tartışmak anlamsız.kimse kimsenin film bilgisinide ölçemez bu arada.yorum yazdığın yerin üstünde film yorumu yazıyor.yorum yorumu yazmıyor :)) nickime takılan arkadaş sen önce kendi nickine bi bak :)) daha orjinal bişey bul. mesela tahammülsüztony olabilir.
gek-2
gek-2

2 Haziran 2009 tarihinde eklendi
filmkurdu bpolat alemdar demiş ama karakteri canlandırırken Polatın Al Pacinoyu örnek aldığını ve onun gibi oynamaya çalıştığını es geçmiş.Al Pacinonun oyunculuğu başka bi sınıfta değerlendirilmeli.Polat Alemdar=Çakma Tony Montana
flamen-tusering
flamen-tusering

29 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
OOO dehşet bir şey ama filmden çok başrol oyuncusu manyak rol kesmiş...
kalpsiz
kalpsiz

29 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Bana göre sinema dünyasında oyuncular ikiye ayrılır. Al Pacino ve diğerleri.. Mimikleri aklıma kazındı... Filme gelince, tek kelime ile 'kusursuz'.
ano91
ano91

24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
dünyaya hükmetme diye ben buna derim.oyunculuk süper senaryo süper.izlenmesi gereken bir film..
scrfce
scrfce

22 Nisan 2009 tarihinde eklendi
yok böyle bir film.boş sahnesi yok.tony nin new york a gidip her seferinde kendisini terk eden elvira yı sorması.elviranın nereye gittiğini hala bugün bile merak ederim.sosayla yaptığı telefon konuşması.yani anlatılmaz.gerçektende ölmeden önce yapılması gereken şeylerden biride bu filmi izlemek.
onur-1907gfb
onur-1907gfb

20 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bi insan bu kadar mı piskopat olur bu kadar mı gözü kara olur bu kadar mı deli dolu olur al pachino bunu seyirciye birebir yansıtmış zaten tartışılmaz bir oyunculuk sergilemiş diğer filmlerinde de olduğu gibi..kesinlikle izlnemesi gereken bir başyapıt
sethazn
sethazn

16 Nisan 2009 tarihinde eklendi
muhteşem bir filmdiii... herkese tavsiye ederimm!! al pacino gerçekten harika bi oyuncu !!
girayhan01
girayhan01

13 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bir başyapıttır,bir şaheserdir scarface.al pacinonun oyunculuk kriterlerini birkaç çıta daha yükseğe çıkarmasını sağlayan müthiş performansı sadece izlenilesidir.banyo sahnesindeki yüz hareketlerini başka hiçbir oyuncu yapamaz.oynamamış yaşamıştır.ve tabiki de brian de palma,sesini b filmle duyurmuştur dünyaya.izlenmeden ölünmemesi tabiri bu film için biçilmiş kaftandır.
arkindogan
arkindogan

6 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Yılların eskitemeyeceği bir başyapıt...
"0" dan zirveye çıkan ve egoları yüzünden orada tutunamayarak yere çakılan bir adamın hikayesi...
Tabi bu filmin ardından bir de "Carlitos way" izlenirse ayrı bir güzellik olur.
c7figo
c7figo

3 Nisan 2009 tarihinde eklendi
ya bende al pacino hayranıyım da gerçekten çok büyük beklentilerle izlediğim koskoca scarface efsanesi benim için tam bi hayalkırıklığı oldu. çok sıradan bi yapım. acaba Al Pacino dedilde başka biri oynasa yine de aynı puanı alır mıydı.. ha şimdi zaten al pacino bitirio dienlere de diorum ki bi kişinin oyunculuğu bi filmi klasik yapar mı ? bence yapmaz..
buyukkegeli35
buyukkegeli35

28 Mart 2009 tarihinde eklendi
Belki Al Pacino hayranı olduğumdan filmlerine kötü diyemiyoromudur ama bu filmi mayfa filmi sevenler için beğenilmemesi mümkün olmayan bir yapıt