Yaralı Yüz
4,6

finallyfree89
finallyfree89

31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bu film mutlaka izlenmeli diyor ve kapatıyorum
KZL-BRN
KZL-BRN

28 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
gerçekten son zamanlarda izlediğim en mükemmel film scarface. eğer izlemeyen arkadaşlar var ise büyük bir kayıp bence..
tonymontana09
tonymontana09

27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Godfather dan sonra izlediğim en güzel mafya
epiği izlemeyenler varsa mutlaka izlemeli
size filmin ünlü sözü

iste Al Pacino’yu Al Pacino yapan film.Baska söze gerek yok 10/10
nemesis-2
nemesis-2

4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
1932 tarihli aynı adlı filmin Antonio ’Tony’ Camonte'sini yeniden canlandırıp Tony Montana'yı armağan etmesi sinema dünyasında kendisine özel bir köşe ayırttı De Palma'ya. Al Pacino'nun sergilediği bu performansla Oscar alamaması hayret edici, dahası Brian De Palma'yı Altın Ahududu Ödülü'ne aday gösterilmesi insanı bir hayli şaşırtıyor. De Palma ve Al Pacino'nun el ele verip başarının da üstüne çıktığı ve diğer oyuncularında unutulmaz performanslarının yanında bu başyapıtı şu sözle bitirmek istiyorum: 'World is Yours/Dünya Senindir'
monopoly
monopoly

25 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten mükemmel bir filim.Eşine rastlanamaz türden.Filim kokain tadı veriyo bir nefeste izlenir.
ihddayioglu
ihddayioglu

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
al pacino gözleriyle oynuyo zaten iyi olmuş. kadınına verdiği değeri lokantada gösterdiği sahne de döktürmüş filmin kalanında diğer elemanlar kırıntıları toplaya toplaya takip etmişler alpaçino gülpaçino yanakları bal paçinoyu
tonyy-montana
tonyy-montana

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim ve etkilendiğim çok nadir filmlerden konusu ve replikleri süper birde buna AL PACİNO eklenirse büyük bir başyapıt mutlaka izlmelisiniz 10 üzerinden 20
A-C-A-B-
A-C-A-B-

25 Mart 2007 tarihinde eklendi
gerçek bir baş yapıt.AL PACİNO kariyerinin en iyi filmini çıkarmış.kıyafetleri ile müzikleri ile bir zamana damgasını vuran bir film.
Ceren S.
Ceren S.

16 Eylül 2011 tarihinde eklendi
10/10!! Bence Al Pacino hiçbir filmdee bu filmde oldugu kadar karizmaa degil..Tony Montana efsanelere Tabii adam geneldee çok karizmaa ama burda apayri birseyy olmus ya.. Film muhtesem bir film herkes kesinlikle izlemeli..
ufev
ufev

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
Sinema tarihinin en delikanlı karakteri Tony Montana dır heralde. Kadına ve çocuğa el uzatmak yok. Al Pacino sanki oynamamış rolü yaşamış. Al Pacino yu tanımasam bu heralde gerçek Tony Montanadır derdim. Ayrıca aksanda filme ayrı bir hava katmış.
dead-red
dead-red

1 Mart 2007 tarihinde eklendi
Komünizm baskısından kaçıp kapitalizmin baskısı içinde kâğıt gibi ezilen bir hırs küpüdür Tony Montana bir diğer adıyla Yaralı yüz.
csandikcioglu
csandikcioglu

28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
İnanılmaz ötesi bir kült film...Al Pacino nun performansı gerçekten ders diye okutulmalı...182 defa fuck demesi ne kadar asabi hiddetli,küba aksanıyla konuşabilme yeteneği ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu gösteriyor..Gerçekten çok başarılı film.Al Pacino ya bu filmde oscar verilmemesini hayretle karşılıyorum.Gerçekten dedikleri gibi o "Big Al"
karizmatik062915
karizmatik062915

24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
yani neredeyse şunu diyeceğim "alpacino"nun en iyi filmi" ya bi film bu kadar güzel olur acayip güzel olmuş ya helal olsun.... filmin her tarafı ayrı bi güzel helal olsun bea...
amascop
amascop

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
alpacino denince akla ne geliyosa scarface denincede akla aynı seyin gelmesi lazım cünkü alpacino muhtesem oynadıgı filmide muhtesem