Yaralı Yüz
4,6

teenyoung
teenyoung

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
İşte Al pacino İşte Dehşet Bir Film Bu Adama Bu Roller Yakışıyor Usta Ya Carlito'nun yolu Filminden Sonra En İyi Filmi Diyebilirim Tam Arşivlik..
bizde-boyle
bizde-boyle

27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filmi ingilzce izledim mükemmel fakat türkçe zevki yarıya iniyo...genede vazgeçilmez
flood1
flood1

27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filmde her kelimenin icinde fuck up vardi :) agir olmasina ragmen mukemmel bir filmdi hele al pacinonun perfonmansi gorulmmeye deger daha bole performans sergiliyen gormedim izlediim filmlerde
ahmet-ilci
ahmet-ilci

26 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşlar bu filmi kesinlikle türkçe altyazılı izleyin.çünkü al pacino'nun muhteşem oyunculuğu orjinal sesi ile daha iyi anlaşılıyor.Hayatım boyunca izlediğim en iyi film diyebilirim.
xxxx666
xxxx666

10 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bir tony montana destanı.
refractory-srk
refractory-srk

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bitmek bilmeyen bir film, harika.
evos1907
evos1907

3 Ocak 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en aksiyon dolu filmlerden biri al pacino 10 numara oyunculuk yaparak filme ayrı bi heyecan katmış çok çok beğendim
ser-optimum
ser-optimum

1 Ocak 2007 tarihinde eklendi
yeni yıla scarface i izleyerek girdim arkadaşlar sanırım 4. izleyişim.bu film tam bir başyapıt tekrar tekrar izlemeye değer diğer arkadaşlarında dediği gibi bu filmi izlemeden ölmeyin.10/10
croransoy
croransoy

31 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Paranın neler yapacağını gösteren müthiş ötesi bir film....
"The world is yours" güzel laf...
doruksayar
doruksayar

24 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Kesinlikle her arşivde bulunması gereken kült bir film.Yönetmeni ve oyuncularıyla gerçekten çok başarılı bir film.Al Pacino resmen rolünü yaşamış.Gerçektende bir başyapıt.Bu mükemmel film için başka diyeck bişi bulamıyorum.
careem
careem

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Öncelikle benim bu filmi izlememi sağlayan "Bu filme bak, başka hiç bir filme bakmazsın, ben 30 kez baktım buna ve hala da bakıyorum" diyen amcama buradan teşekkürlerimi sunuyorum.
Hayatımda izlediğim en güzel filmlerden birisi: Scarface. Bir film bu kadar mı güzel yapılır. Gerçekten kelimelerle anlatmak imkansız bu filmi. Sinema tarihini en iyi 3 filminden biri olan Scarface'i hayatım boyunca hiç unutmayacağım. Bu film tarihe adını altın haflerle yazdırmış bir kere. Al Pacino için söylenecek fazla bir şey yok:Kusursuz. Müzikleri desen mükemmel. Yönetmen, senaryo, oyuncular hepsi tek kelimeyle muhteşem. Bu film için ne kadar yazsam azdır. Bunu fazlasıyla hakediyor: 10/10
libido27
libido27

9 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Alpacino ya hayran olmak ve bütün filmlerini mutlaka izlemeliyim bu harika ötesi adamın demek isteyen varsa

izlesin bu eşi benzeri yapılamıcak eseri. kimler puanlamada 10/10 dan aşağı puan verdi neden verdiler anlamadım.
cihanayger
cihanayger

8 Kasım 2006 tarihinde eklendi
süper tek kelimeyle al pacino kendini aşmış you f*ck with me you f*ck with the best... 10/10 izlemeyen artık hayatta yaşayarak öğrenir muahahah
eraysinema
eraysinema

1 Kasım 2006 tarihinde eklendi
süperinde ötesinde mütiş toniy montana
Meet-in
Meet-in

27 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Mükkemmel,mükkemmel,mükkemmel,mükkemmel..........İşte film budur ya,şimdi çevrilen mafya filmlerine bakın hepsinin bir perdesi scarface’den alıntıdır,hepsi bu filmin taklididir,Scarface tam bir efsane.10/10