filmde her kelimenin icinde fuck up vardi :) agir olmasina ragmen mukemmel bir filmdi hele al pacinonun perfonmansi gorulmmeye deger daha bole performans sergiliyen gormedim izlediim filmlerde
Arkadaşlar bu filmi kesinlikle türkçe altyazılı izleyin.çünkü al pacino'nun muhteşem oyunculuğu orjinal sesi ile daha iyi anlaşılıyor.Hayatım boyunca izlediğim en iyi film diyebilirim.
yeni yıla scarface i izleyerek girdim arkadaşlar sanırım 4. izleyişim.bu film tam bir başyapıt tekrar tekrar izlemeye değer diğer arkadaşlarında dediği gibi bu filmi izlemeden ölmeyin.10/10
Kesinlikle her arşivde bulunması gereken kült bir film.Yönetmeni ve oyuncularıyla gerçekten çok başarılı bir film.Al Pacino resmen rolünü yaşamış.Gerçektende bir başyapıt.Bu mükemmel film için başka diyeck bişi bulamıyorum.
Öncelikle benim bu filmi izlememi sağlayan "Bu filme bak, başka hiç bir filme bakmazsın, ben 30 kez baktım buna ve hala da bakıyorum" diyen amcama buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Hayatımda izlediğim en güzel filmlerden birisi: Scarface. Bir film bu kadar mı güzel yapılır. Gerçekten kelimelerle anlatmak imkansız bu filmi. Sinema tarihini en iyi 3 filminden biri olan Scarface'i hayatım boyunca hiç unutmayacağım. Bu film tarihe adını altın haflerle yazdırmış bir kere. Al Pacino için söylenecek fazla bir şey yok:Kusursuz. Müzikleri desen mükemmel. Yönetmen, senaryo, oyuncular hepsi tek kelimeyle muhteşem. Bu film için ne kadar yazsam azdır. Bunu fazlasıyla hakediyor: 10/10
Mükkemmel,mükkemmel,mükkemmel,mükkemmel..........İşte film budur ya,şimdi çevrilen mafya filmlerine bakın hepsinin bir perdesi scarface’den alıntıdır,hepsi bu filmin taklididir,Scarface tam bir efsane.10/10