Scarface Al Paçino'yu Al Paçino yapan fimlerden biri. çok eski bir yapım olması filmi teknik açılardan güçsüz kılıyor ama senaryonun işlenişi ve oyunculuk kesinlikle takdire şayan. Sonuçta bir ''Al Paçino'' filmi.
fazlasıyla abartıldığını düşünüyorum 9.3 lük bir film değil iyi bir film ancak şahane mükemmel süper gibi sıfatları haketmiyor puanını gördükten sonra hemen aldım beklentilerim yüksekti ancak hayal kırıklığına uğradım 10 üzerinden 7.7 falan olmalıydı bence..
ya bende al pacino hayranıyım da gerçekten çok büyük beklentilerle izlediğim koskoca scarface efsanesi benim için tam bi hayalkırıklığı oldu. çok sıradan bi yapım. acaba Al Pacino dedilde başka biri oynasa yine de aynı puanı alır mıydı.. ha şimdi zaten al pacino bitirio dienlere de diorum ki bi kişinin oyunculuğu bi filmi klasik yapar mı ? bence yapmaz..
Çok kötü bir filmdi izlerken sıkıldım saçma konular saçma ilişkiler yani anlıyacağınız saçmasapan bir filmdi. Kesinlikle çok sıkıcıydı sonlara doğru işkence olmaya başladı. Bu filmi arkadaşımın önerisi üzerine ve sitelerden aldığı oylar üzerine seyrettim ve izlemekle zaman kaybı yaşadığımı anladım.