throughout
6 Mart 2011 tarihinde eklendi
Al pacino ciddi anlamda harikaydı.. zaten filmin tek olumlu yanı bu bence.. ama sadece oyunculuk yeterli değil bir film için.. hiç etkilenmedim ben bu filmden ve baya sıkıldığımı hatırlıyorum.. mafya-aksiyon türü filmleri zaten hiç sevmem.. benim sinema zevkim en başta dram türü olmak üzere psikolojik gerilim, romantik, tarihi,fantastik ve zaman zaman komedi.. aksiyon,macera,mafya türü filmlerden hoşlanmam.. bu nedenle çok ağır eleştiriler yapmak istemiyorum.. ama şu bir gerçek ki filmden hiç etkilenmedim ve baya sıkıldım.. 4/10
film aslında fena değil ama çok sıkıldığımı söylemek istiyorum hatta beğenmedim diyebilirim fakat al pacinonun oynadığı karakteri efsane oynamış resmen tek başıma götürmüş filmi imdb puanıda abartılı buluyorum bir godfather değil bence 10/6
beğenmedim başları gerçekten güzel ancak belli bir süreden sonra çok sıkıyor aynı şey sürüp gidiyor... ben beğenmedim bu kadar abartılmasını da anlamıyorum açıkçası. ama al pacino'nun hakkını vermek lazım çok harika oynamış.
Alpaino bata olmak zere filmdeki oyunculuklar inanlmaz.Ancak senaryo balangta ilgin bis his uyandrsada sonradan filmin sonunun tamin edildii hatta bazen skc denleblecek sahnelere dnyor.Ama yinede kendine ben "sinemaseverim" diyen herkesin mutlaka izlemesi gereken bir oyunculuk (al paino) efsanesi...
şunu demeliyim ki bu filmi sırf al pacino için izledim yani film vasat ve the godfather-goodfellasın yanından bile geçemez.. briande palma aldığı her filmi eline yüzüne bulaştırıyo ( bknz. dokunulmazlar) al pacinoya :10 filme: 1
çok anlamsız bir film hiç bir mesajı yok bence tamamen boş bir film... bu filmi herkes o kadar övmüştü ki... ama al pacino'nun hakkını vermek gerekir... filme de onun hatırına 10/6