aydogan-ersoz
4 Ekim 2005 tarihinde eklendi
güsel bi gerilim filmi bayaa beğendim ama aklımda hala bir sürü soru kaldı mesela bu küp nerede adam nereye çıktı küpün amacı neydi falan bakalım dierlerini de bi izlielm o zmn karar verices ama testere filminin kurgusuna benzettim biras neden ben de bilmiyorum walla :D
filmi izlerken bir çok yerde farkında olmadan ayağa fırladığımı farkettim.Gerçekten sürükleyici bi filmdi ama küpün şifresini çözme işi biraz ''biz faazla zekiyiz'' havasında olmuş :p ne diyim izleyin gerilin!...
fikir olarak çok başarılı..ama yansıtma konusunda aynı şeyleri düşünmüyorum..özellikle birbirlerine düşmeler.vee bi kaç klasik davranış bitirdi beni.genel olarak iyi ama..hybercube nasıl acaba?
Sonu biraz cozutsa da düşünce güzel.. error yanlış yazmışsın kardeş.. çok klas bi trofobik olacaktı doğrusu.. bilelim öğrenelim.. öğrenelim sevinelim.. sevinelim coşalım.. eğlenelim delirelim yarabbelalemin..
Bu filmi izlerken oldukça sıkıldım.Film kendisini anlatamamış.Gizli kalan anlatılmayan çok şey var.İnsanlar neden ordalar, ne yapmaları gerekir.Bunun gibi bir çok soru.Vasat bir film bence.