Küp

gerekçesi:aslında 0'lık ama ayıp olmasın hadi
sumuh23
sumuh23

22 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşlar neden böyle gıcık filmleri insanlara tavsiye ediyorsunuz.Bu filme harcadığım zaman yazık ya.Ne nesi belli değil acayip amaçsız bir film.Hiç bir halt yok izlemeyin.
sakurek
sakurek

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
tamamen saçmalık, hiçbir amacı ve kurgusu olmayan bir film. Sakın ilk filmi izlemeyin insan merak ediyo acaba ne çıkacak ortaya diye 2 ve 3 ü de izlemek zorunda kalıyorsunuz ama 3. filmin sonunda da hiçbir sonuç ortaya çıkmıyo. Zaten deney olduğu başından belliydi lakin ne amaçla yapıldığı ortaya çıkmıyo.. Vakit kaybı.. Verilen puanı da anlamış değilim zaten
Buğra Özdoğan
Buğra Özdoğan

6 Mart 2021 tarihinde eklendi
Sonuna kadar büyük umutlarla izledim hani belki ters köşe yapar bir şey olur diye ama yok.
Bomboş bir filmdi tek artısı çok düşük bütçeyle çekildiği için yüksek kar sağlamış.Ancak izleyici yönünden boş bir film
Mahmudiraz06
Mahmudiraz06

4 Şubat 2021 tarihinde eklendi
abi sonu çok saçma daha iyi bi yönetmen ele almış olsaydı ve oyuncuları daha yetenekli olup sonunu iyi yapsalardı çok güz3ldi ben bu film için dylen obien oynamasını tercih ederdim