Küp
4,1

fragilegirl
fragilegirl

14 Nisan 2006 tarihinde eklendi
orjinal bir fikir.matematiğin muhteşemliğine hayran oluyorsunuz.fakat oyunculuklar bu film için zayıf kalmış.oyuncuların performansı filmi çok yükseklere de çıkartır,diplere de çeker..bu filmde dibe vurmuş bence 10/4 verebilirim ancak
odinhan
odinhan

8 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Bu filme 10/5 veriyorum ama helal olsun demeden de edemiyorum.Oyunculuk yok,senaryo yok,diyolog yok bütün bunlara rağmen canım sıkılmadan izledim ya bu filmi gerçekten tebrikler...
sulod
sulod

8 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
kısa olması iyi olmuş yoksa seyretmezdim herkes sorup duruyodu küpü izledinmi diye ondan izledim
orchy
orchy

21 Ekim 2009 tarihinde eklendi
gercekten basarılı bır fılm devam fılmlerı hypercube ve cube zero neden ve kımlerın yaptıgı 3 bolumdede acıklanmıyor devamı gelcek gıbı
duygu0206
duygu0206

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bence sıkıcıydı yorucuydu sonu da o kadar fos çıktı ki zaman kaybı.çok merak ediyodum ama değmezmiş bu merakıma
Merve İsmet
Merve İsmet

15 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Daha zekice kurgulanmış bir film beklerken hayal kırıklığı yaşattı. Sonu vasat ve beklenen bir final yaşattı
merveozaslan
merveozaslan

23 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
kült bir film olduğu kaçınılmaz bence..herkesin bayılarak izlediği saw serisinin çıkış noktasıdır cube..oyunculuk konusunda pek başarılı olmasa da orjinalliği açısından izlenmeye değer bir film.çekildiği tarihteki dier filmlere bakılırsa sıyrılmayı hakediyor.saçma diil,insana çok fazla şay anlatıyor..
vasili17
vasili17