Küp
4,1

theyurdal
theyurdal

6 Aralık 2015 tarihinde eklendi
ben filmin çok gizemli birşey olacağını sanıyordum ama öyle çıkmadı genel olarak fena bir yapım değil ama çok fazla bi şey beklemek yanlış olur bence 10 üz 6.7
ygemici
ygemici

26 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
film beni çok sarmadı.bazı sahneler birbirini tekrar ediyormuş gibi geldi.ileri alarak izledim.bana göre sıkıcı bir filmdi. spoiler: filmin sonunda esrar perdesi aralanacak diye bekliyorsunuz ama o da olmuyor.sadece 1 kişi kurtuluyor.
.yani beni çok etkilemeyen bir film oldu.izlemek isteyenlere tavsiye şu : eğer tek mekan filmlerinden hoşlanıyorsanız izleyebilirsiniz fakat benim gibi farklı ve etkileyici bir yapım arıyorsanız boşuna vakit kaybı yaşarsınız.
Fahri07
Fahri07

16 Ekim 2016 tarihinde eklendi
abartıldığı kadar güzel değildi.filmin ilk başları ilginçti.sonraları monotonlaştı bi matematik problemine dönüştü.filmin sonu ise çok kötü bitti.eminim devam filmlerinde sorular çözülür ama ben izlemeyi gerek görmüyorum.10/5
rudeonerudeone
rudeonerudeone

17 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Kapalı bir ortamda sıkışmış birbirini tanımayan insanların kaçış/kurtulma çabalarını izlediğimiz tek film bu değil, ancak sanırım ilklerinden biri. Üzerinden şaka maka 21 yıl geçmiş ve bu süre zarfında benim hatırladığım, bu filme benzeyen 3-4 örnek çekildi. Bunların hepsi de kendini bir şekilde merakla izleten filmler. Fakat oyunculuklar, senaryo, mekanlar vs. gibi konularda eksikleri oluyor genellikle. "Cube" de oyunculuklar ve senaryo açısından genel anlamda zayıf denebilir. Ancak mekan ve fikir tatmin edici. Gerçek dışılıklar veya klişe tabirle saçmalıklar barındırıyor görünse de bunları görmezden gelmeye çalışmak gerekli.
Ilknur K
Ilknur K

5 Mart 2007 tarihinde eklendi
Filmin giriş sahnesine bayıldım. sadece bu film için yorum yapıcam, filmde oyuncular gerçekten kötüydü. ama filmin seneryosu ve akıcılığı olayı kurtarıyor. ilginç hiç denenmemiş ve hatta bence SAW a bile ilham olmuş bir film bu.
atakanozruh
atakanozruh

29 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Fikir olarak gayet enteresan bir senaryo. Seyir zevki yüksek kaliteli bir yapım. Zaman zaman sıksa da ilgiyle izlenebilir. Bunu izledikten sonra serinin diğer iki filmini de izlemenizi öneririm 7/10
Plagueis
Plagueis

15 Haziran 2008 tarihinde eklendi
serinin başlangıcı. yönetmen kısıtlı alanda elindeki kısıtlı malzemeyle bence iyi bir iş çıkarmış. oyunculuklar vasatın üstünde olsa daha güzel bir film olabilirdi ama orjinal bir konusu ve sürükleyici bir yapısı var filmin izlenmesi gereken bir seri 6/10
keiraknightley-2
keiraknightley-2

6 Aralık 2006 tarihinde eklendi
yaa çok kotu yaa! şimdi "testere" özentisi diyicem ama olmuyucak cunku 97 yapımı. ama o zamanın imkanlarıyla yinede 106. tabii saw ile karsılastırdıımızda cok sacma kalıyo.
tuffy34
tuffy34

7 Mart 2004 tarihinde eklendi
Sonu biraz cozutsa da düşünce güzel.. error yanlış yazmışsın kardeş.. çok klas bi trofobik olacaktı doğrusu.. bilelim öğrenelim.. öğrenelim sevinelim.. sevinelim coşalım.. eğlenelim delirelim yarabbelalemin..
esat-ozcan
esat-ozcan

29 Aralık 2004 tarihinde eklendi
senaryo ilginç,Vincenzo Natali nin de önceden görüntü yönetmeni olması da filmin artılarından.kısacası iyi bir film ama çokdaha fazlası olabilirdi
darklake
darklake

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
değişik bir senaryo ama ortaya pek de iç açıcı bir şey çıkmamış...2.si bundan daha kötüydü hatırladığım kadarıyla..6/10..ama yinede bi bakın derim ben
widmark-2
widmark-2

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
gerçekten güzel bir film senaryo farklı ama serinin 3.bölümü izlemeden yorum yazmayın derim
kenloach
kenloach

23 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Çok ilginç ve başarılı bir yapım.Biraz sıkıcı olabiliyor ama yine de sonunu merakla bekletiyor.Film bittiğinde ise kendinizi kötü hissedebilirsiniz
snkolas
snkolas

16 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
2000 yılında ilk kez izlemiştim ve daha çok beğenmiştim.Belki küçüklük, belki o dönemlere göre oldukça başarılı oluşundan bilemiyorum.Şimdi tekrar izledim o dönemki kadar etkilemedi beni açıkcası.
Yunus Taşdemir
Yunus Taşdemir

19 Aralık 2011 tarihinde eklendi
aklın sınırlarını açok güzel bir şekilde ifade eden bir film