Kızgın Boğa
4,4

A-C-A-B-
A-C-A-B-

17 Haziran 2007 tarihinde eklendi
robert de niro bu film için 40 kilo almış ve çıkan sonuç ortada gerçek bir oyuncu ve yönetmenin biraraya getiren bir yapıt.
isosen2003
isosen2003

3 Nisan 2004 tarihinde eklendi
de niro -de niro-de niro...mükemmel ve de niro nun joe pesci yi dövdüğü sahne kusursuz.
burakzekai-29
burakzekai-29

30 Kasım 2004 tarihinde eklendi
ben spor hemde psikolojik bir film o zaman göre görebileceginiz en iyi dövüş sahneleri var ve bir insanın gel girlerini tamamen gözler önüne sunuyor mutlaka izleyin...
ism-koseoglu
ism-koseoglu

12 Eylül 2013 tarihinde eklendi
sinema tarihinin en büyük on filminden biri kabul edildiği söyipte ben sinemaseveri diyenkere de izlemeleri özellikle rica edla oscarı alan scorsese oscarı bu filmle 20 kez hakediyordu
emiroz
emiroz

3 Aralık 2010 tarihinde eklendi
de niro ve scorsesenin en kötü filmi 2/10
carpathia07
carpathia07

30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bravo ayakta alkışlıorum 80li yılların en iyi filmlerinden biri.scorsese ve de niro a.ş(de niroya en iyi erkek oyuncu oscarını kazandıran film)
chelios-2
chelios-2

7 Aralık 2010 tarihinde eklendi
yapılmış en iyi biyografik dramlardan, belkide en iyisi. sinema tarihindeki en iyi oyunculuk burada robert de niro tarafından sergileniyor. akıl alır gibi değil inanılmaz bir karakter sunumu. joe pesci de yan rol de müthiş oynamış. tartışmasız bir başyapıt ve başaktör. ancak şapka çıkarılır bu filme.