Carlito’nun Yolu

believer86
believer86

28 Kasım 2008 tarihinde eklendi
öncelikle scarfacele karşılaştıranları anlamıyorum.karakter olarak çok farklı tiplemelerle karşımıza çıkmış a.pachino scarfacede daha dengesiz,bu filmde daha oturaklı ve bu film daha iyi dramatize edilmiş özellikle son sahne... bir film için son sahne önemlidir bence scarfacede bu kötüydü bu filmde çok etkileyici son sahne,filmin tamamını yansıtıyor, ha bi de filmin sonundaki o muhteşem şarkıyla yapılan sekans çok çarpıcıydı hatta gladyatörün son sahnesi de bundan esinlenilmiş gibi...
ill-key
ill-key

23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Al Paçino için ardarda seyrettim , scarface ve Carlitos Way i ..İlkinde Al Paçino filmi tek başına götürürken ikincisinde Sean Penn den güzel yardım alıyor ..Film olarak Carlitos Way daha iyi diyebilirim ..10/9..
sandokahn
sandokahn

21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
AlPacinonun en iyi filmi bence. Ders olarak okutulacak türden sağlam bir kurgu. İnce işçilik eseri bir ürün. Kesinlikle muhteşem. Yaralı Yüz filmi bu filmin yanında 3. sınıf kalıyor biraz. Kanımca. Kanaatimce...
Arda Yilmaz
Arda Yilmaz

18 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bence Brian de Palmanın en büyük özelliği özenli bir şekilde oluşturduğu aksiyon sahneleridir.Film finaldeki aksiyon sahnesi ve Pacinonun konusmasıyla klasiklesmistir.
atakanozruh
atakanozruh

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
Yine çok sıkı bir Pacino-Palma ortaklığı. Aksiyon klasikleri arasında rahatlıkla girmeyi başarıyor. İzlenmesi ve arşive konması gereken filmlerden biri...
beck31
beck31

21 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Brian De Palma ve Al Pacino ortaklıgının harikalıgı dısında Sean Penn’in de harika bir performansını izliyoruz.Unutulmaz filmlerden bir tanesi.
d-s-yy
d-s-yy

31 Ocak 2008 tarihinde eklendi
yönetmen zaten harika.al pacino,sean penn,viggo mortensen harika bir oyunculuk çıkarmışlar.film 10 numara.
ahmet-ertan
ahmet-ertan

14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Filmin Konusu ve oyunculukları gerçekten çok iyiydi..Al Pacino,Sean Penn ve yönetmen Brian De Palma üçlüsünü birdaha bir arada görmek çok zor bence.
metalstein
metalstein

10 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bu filmi izlemeden önce al pacino nun en karizma halinin 'simone' filminde olduğunu düşünürdüm ama bu filmi izledikten sonra adam karizma ve oyunculukta gelinebilicek son noktaya gelmiş.sean penn de muhteşem bir oyunculuk sergilemiş herzamanki gibi, çok şeker bi tipteydi.muhteşemdi
bir-hilal-ugruna
bir-hilal-ugruna

30 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Her role Yakışan Bir Kişi sanıyorum böyle bir usta daha gelmez. Her filmi muhteşem tekrar tekrara izlenecek filmler. Bu filmide beni etkiledi her filminde olduğu güzel sözlerle anlatılacak gibi değil
kaderimsin3886
kaderimsin3886

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
al pacino bu filmde karizmayı konuşturmuş. iyiki bu adamın yaşadığı tarihte yaşıyoruz. gerçekten çok şanslıyız.
basakbilgi
basakbilgi

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Al Pacino'nun isyankar alemin tövbekar çocuğu rolünde döktürdüğü muhteşem bir Brian de Palma filmi...Eski haydut tiplemesi, artı davranışları, sevdiği kadını unutmaması filan biraz Eşkıya filmindeki Şener Şen'i hatırlattı bana.
tarhansimsek
tarhansimsek

9 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Al Paçino işte. Daha ne diyebilirim ki. Onu hiç böyle izlememiştim ve de bu oyunculuğunu hiç tahmin edemiyordum. Çok ama çok iyi bir film. Dvd arşivine nakşedilmiştir. Vay beeeeeeeee!
mehmetserkan88
mehmetserkan88

7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Pacino sinema tarihinin en karizmatik karakterlerinden birini gerçekten mükemmel canlandırmış. Ayrıca O'nu hiç bu kadar yakışıklı görmemiştim. Pacino'yla beraber oynayan adamlar o kadar iyi oynuyor ki bazen Pacino'dan daha iyi olduğunu iddia etmek hiç de saçma olmuyor. Köstebek'lerde Crowe ve Deep örneği; Pacino'dan daha iyi olduğunu söyleyenler hiç de az değil. Filmde Sean Penn de aynı durumda, çok iyi. De Palma yine klasını konuşturmuş. Filmi hep beraber ayakta alkışlıyoruz...
wolverine12
wolverine12

24 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bu kez sahnede iki sihirbaz aktör bu film izlenmezde ne yapılır sean penn ve al pacino fazla söze gerek yokkiii