enginthe
3 Aralık 2006 tarihinde eklendi
yine kalsik bir sözde amerikan gerilimi. benzer senaryolar, benzer mekanlar, benzer oyuncular... filmin iyi tarafları diyebiliriz ki: azıcık ucundan gerilim, bi de sonu şaşırtıcı gibi. ben çoğu şeyi önceden bildim, katil de dahil, benden söylemesi! ezberledik artık bunları. yine de izlenebilir, vakit öldürmek için!!!!
Film gayet güzel. Olay kurgusu oturuyor, açık yok. Bu tür filmlerde bence koltuk başına geçip gerilmeyi beklemektense olan bitenin nasil mükemmel bir örgü içinde gerçekleştiğini anlamak ve buna puan vermek daha önemli. Ben 10 puan verdim tabi 9-8-7 gibi puanlarda izleyicinin eleştirilerine bağlı olarak verilebilir. Herkesin sevmediği bir yön vardır çoğu filmde, ama filmin 7 den aşağısını hakettiğini sanmıyorum.
taktiri hak ettiğini düşünmediğim filmler listesinde üst sıraları zorluyan bir film olmuş tam bir testere özentisi olmanın ötesine geçememiş, başarısız...
bence başlarda klasik gibi görünen bir senaryosu var ama sonradan tempo kazanıyor.ve mükemmel bir sonla bitiyor.sonu kendiler değil izleyicilerin bitirmesini sağlıyor.izlemek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim