e-katil
3,4

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

30 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Finali zorlama gibi olmuş. Twist yapalım da, nasıl olursa olsun, der gibi...
f-corleone
f-corleone

19 Ocak 2006 tarihinde eklendi
aslinda ne korku ne de gerilim filmi.. bos zamaninizda izlenebilecek bi film fakat bittikten sona etkisi hic kalmio.. gene de genc oyuncular basariliydi.. klasik genclik gerilim filmi gibi adlandirilsa da entrikalardan baska bisey yok:)
kaankarsan
kaankarsan

20 Ocak 2006 tarihinde eklendi
zorlama sayılacak bir senaryo üzerine lindy booth'un çok çok kötü bir oyunculuğu eklenmiş fakat yine de finali tahmin edememiştim fakat bir şekilde şaşırtmaya çalışacağını farketmiştim. patlamış mısırınızla beraber izleyebileceğiniz çok sıradan bir film(5/10)
sheeter
sheeter

24 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film de korku adına hiçbirşey olmamasına karşın, konu ve kurgu filmden beklentimin bayaa üzerinde... bu kurguyu görünce bi anda SAW 2 yi anımsadım...saw kadar iyi değil tabii ama genede o ilginç son saw u hatırlattı. sinemaya gitmeye değermi bilmiorum ama genede bence gidin bi görün.
cazu55
cazu55

3 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
bu filmi ''teen slasher''kategorisine sokanlara hayretler olsun!evet ortada bir miktar''teen''mevcut fakat her nedense
''slash'' filme uğramamış!!
sadist bir insan olmamakla beraber korku filmlerinde en nefret ettiğim durumlardan,birisi
umduğun hiçbirşeyin aslında olmamasıdır!bu filme korku filmi demek gelmiyor içimden,gerilim diyecek oluyorum ama hiç
gerildiğimi hatırlamıyorum!
illa ki izlemek istiyorsanız yanınızda gelmesi için
bir arkadaşınızı katiyen ikna etmeyin çünkü filmin kendi hüsranından ziyade arkadaşınızın
''hem parama hem zamanıma yazık oldu''beyanatının sizde yarattığı hüsran kalıyor elinizde...
solid-snake37
solid-snake37

12 Ocak 2008 tarihinde eklendi
film pek korku filmi gibi değildi ama başarılı olduğunu söyleyebilirim.lise havasını iyi vermişler ve konusu da gayet akıllıca,keşke korku ögelerini de yoğun tutsalardı o zaman baya yankı getirebilirdi.
ugr03
ugr03

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
film çok güzel müthiş ötesi bir film
diba9493
diba9493

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
güzel bir gerilim filmi son zamanlarda çıkan saçma sapan korku filmlerine göre
goksoym
goksoym

12 Nisan 2006 tarihinde eklendi
filmin fragmanını izledim gerçekten etkişeyiciydi günlük hayatta her gün kullandığımız internetten yola çıkarak güzel bir korku filmi yaratılmış teşkkürler...