e-katil
3,4

fcu1453
fcu1453

17 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film. Mutlaka izleyin.
catwoman-2
catwoman-2

2 Mart 2007 tarihinde eklendi
film çok güzeldi.izlerken baya gerildiğim sahneler oldu ve sonunda şok oldum..
ismet-ar
ismet-ar

28 Kasım 2006 tarihinde eklendi
güzel bi film ama bişi dikkatimi çekti filmin cd sinin arkasında tek başınıza seyretmeyin falan diyo ama korkunç değil katilin kostümünü beyenmedim ama wakit geçirmek için ideal oynadıkları oyun süper
angaralı
angaralı

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
sonunu kesinlikle tahmin edemeyeceğiniz bir film 2 kere izledim halende olsa izlerim mükemmel bir film zaman ayırıp izlerseniz değeceğini kendinizde göreceksiniz. Kötü yorumlara kanmayın izlemediyseniz izleyin derim 10 üzerinden 9.5 verdim ben
no-comment-32
no-comment-32

3 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
aslında basit bir kurgusu var filmin filmi dikkatlice izlediğinizde zaten katilin kim olduğunu ve filmin sonunu tahmin edebilirsiniz en azından ben tahmin etmiştim eğer gerilim filmini seviyorsanız izlemelisiniz...
sethkyran
sethkyran

19 Mart 2006 tarihinde eklendi
benim puanım oldukça yüksek olacak. çünkü harika bir senaryo. Oyunculuk oldukça iyi özellikle Dodger rolündeki oyuncuyu çok beğendim. Klişe hemen hemen hiç yok. Senaryo oldukça sürükleyici. İlk bölümde biraz gerilim yaşıyorsunuz. İkinci yarı da gerilim dozu yükseliyor. İkinci yarıda finale doğru bir bulmacanın içinde olduğunuz hissine kapılıyorsunuz. Finale doğru artık bulmacayı yavaş yavaş çözdüğünüz gerçeğine ulaşıyorsunuz. Ama aslında halen bir bulmacanın içinde olduğunuzu filmin son diyaloguna kadar anlayamıyorsunuz. Kesinlikle gerilim severlere tavsiye edilir.
the-o-c
the-o-c

20 Mart 2006 tarihinde eklendi
giriş,gelişme ve sonuç zekice bir senaryo inanmayacaksınız ama izleyeni bir buçuk saat yerine çivileyen, final'iyle şok etkisi yaratan,mükemmel bir film izlemenizi tavsiye ederim sonradan pişman olmayın dodger karakterini canlandıran oyuncunun ses tonu insanı adeta büyülüyor sanki açıkçası otel'den daha güzeldi,perfect.
sumuh23
sumuh23

16 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en mükemmel filmlerden biriydi.harikaaaa
cinsherif
cinsherif

24 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Arkadaslarin yorumlari tabi kendilerine..
Bence cok guzel bir film. Surekli oyun var film icinde. Oyun ustune oyun. Bu oyun dolu senaryoyu yazan, taninmamis ama oyunculugun hakkini vermis kisileri takdir etmek gerekiyor.
aykirisanat
aykirisanat

22 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Film gayet güzel.
Olay kurgusu oturuyor, açık yok.
Bu tür filmlerde bence koltuk başına geçip gerilmeyi beklemektense olan bitenin nasil mükemmel bir örgü içinde gerçekleştiğini anlamak ve buna puan vermek daha önemli. Ben 10 puan verdim tabi 9-8-7 gibi puanlarda izleyicinin eleştirilerine bağlı olarak verilebilir. Herkesin sevmediği bir yön vardır çoğu filmde, ama filmin 7 den aşağısını hakettiğini sanmıyorum.