Sevginin Gücü
4,7

leon8225
leon8225

15 Aralık 2007 tarihinde eklendi
henüz çocuktum ya 94 ya 95 di.star tv de izlemiştim ve hayran kalmıştım.mükemmel bir senaryo ve bir jean reno klasiği.dvd sini aldım 3 kez daha izledim.fazla söze gerek yok.
kuzeydebiryer
kuzeydebiryer

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Benim için sinema tarihinin en iyi yapımları arasında yer alıyor leon fazla söze gerek yok tek kelimeyle mükemmel
club35bucuk
club35bucuk

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Etkisi gerçektende çok uzun süre geçmeyen kelimeler yetmez bunu anlatmaya dedirten bir baş yapıt.Oyunculuk böyle olur.
zeoss
zeoss

30 Kasım 2009 tarihinde eklendi
enfes bi senaryo, mükemmel oyunculuk ve harkulade bir yönetmenlik...
forrestgump333
forrestgump333

20 Haziran 2008 tarihinde eklendi
konu itibariyle gayet güzel bir film.sevmemek olanaksız.yani hayatımın filmlerinden biri desem yeridir arkadaşlar.daha yeni izledim ve etkisindeyim.filmin sonu ve üstüne gelen inanılmaz bir müzik.inanın hareket edemedim.ağlamamak için kendimi sıktım.leon sinama tarihinin en büyük filmlerinden biri.10
batinakbas
batinakbas

6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ağlatmanın sınırlarında dolaşan bir film tek kelimeyle mükemmel
ibrahim-ercan
ibrahim-ercan

12 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
çok güzel ama sonu keşke böle bitmeseydi:(
mntopcu-67
mntopcu-67

13 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi kelimelerle anlatmak imkansız. Anlatılmaz yaşanır denir ya bu da öyle. Seyredeli belki de 10 seneyi geçti ama hala aklımda ve en iyi filmler sıralamamda en üsttekilerden bir tanesi. Hala izlemediyseniz kaçırmayın.
ekonakci
ekonakci

16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en güzel jean reno filmi. bi adam bu kadar çirkin ve aynı zamanda super karizmatik olabilirmi
silfelerr
silfelerr

25 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
izlenmesi gereken bi film :) muhteşem ya izledikten sonra etkisini gerçekten hissettiriyo.
vahdinu
vahdinu

2 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Leon'u sinemada seyreden şanslı kişilerden sayıyorum kendimi. Hayatımın filmi, herşeyi ile dört dörtlük...
tahaakyurekli
tahaakyurekli

15 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
leon'un onca silahını çıkardıktan sonra çiçeğini sulayıp sevmesi filmin unutulmaz sahnelerinden ...bir tek bu sahneyle bile Leon'un kişiliğini anlayabiliyoruz.bu da Luc Besson'un başarısı olsa gerek.kocaman yürekli leon'u izledikten sonra insanları değerlendirme konusunda farklı kriterlere sahip olacaksınız.mathilda ayrı bir alem zaten
uguraktas1907
uguraktas1907

16 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Dün Gece Yine İzledim Tek Kelimeyle Olağanüstü J.Reno ve Natali Zaten Harika Oldmanda kötü adamı o kadar harika oynamışki kendinden nefret ettiriyo
missbond-2
missbond-2

18 Kasım 2007 tarihinde eklendi
ya izlemeyenlere ne diyim nasıl etkiliyim bilmiyorum ki lütfen ama lütfen izleyin bu filmi harika bir konu harika oyunculuklar (leon & mathilda) kelimeler kifayetsiz kalıyor işte anlayın:)
diyv
diyv

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
İzledigim en iyi filmlerden biri. Natalie Portman'ın ilk filmi ve çok iyi bir oyunculuk çıkarmış.
Film bittikten sonra bazı şeyler anlam kazanmaya başlıyor. Sizde bişilerin yanlış gittigini hissettiren bir film.