Sevginin Gücü
4,7

Cem Yurtseven
Cem Yurtseven

24 Şubat 2013 tarihinde eklendi
Bir başyapıt ! Evet işte sevginin gücü, sevgi budur fazla yorum yapmayacağım hayatınızda hiç görmediğiniz tarzda bir ilişki ve inanılmaz bir sevgi bağı kusursuz senaryo kusursuz oyunculuk (Natalir Portman yaşına göre harika) çocukluğumda izlemiştim filmi çok etkilenmiştim ve yaşıtımdı o zaman mathildaya aşık olmuştum :) hayatımda izlediğim en iyi film ve en çok etkilendiğim film benim için dünyada 1. sırada fazla diyecek bişey yok. This film is the shape of my heart ;)
swirl
swirl

12 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
Film aksiyon ile dramın ustaca harmanlanmasıyla oluşmuş harika bir film. Daha küçücük yaşına rağmen oyunculuk dersi veren Natalie Portman' lı , kariyerinin en iyi işlerinden birini çıkarmış Jean Reno' lu , Gary Oldman' lı kadrosuyla oscar'a en azından aday gösterilmeliydi (bence en iyi yardımcı erkek oyuncu oscar'ını Gary Oldman almalıydı )
grübchen
grübchen

31 Mayıs 2012 tarihinde eklendi
natalie portman'ın en iyi performansı olduğunu düşünüyorum
Engin Yüksel
Engin Yüksel

21 Nisan 2012 tarihinde eklendi
iyi bir film fakat abartıldığı kadar değil 3,5/5
light
light

19 Aralık 2011 tarihinde eklendi
Çok etkileyici bir film. Natalie Portman ve Jean Reno süperdi.Kesinlikle izlenmeli...İzlediğim en iyi filmler arasında diyebilirim.
Kaan Ünal
Kaan Ünal

10 Aralık 2011 tarihinde eklendi
Mükemmel.Sonundaki müzik,zekice sahneler,Stansfield-Gary Oldman sentezi, konusu ve güçlü karakterleri ..
ozmenmurat
ozmenmurat

8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Bir insanın nasıl robotlaşabildiğini aynı insanın nasıl sevgiyle normale döndüğünü anlatıyor. 10/8
ano91
ano91

4 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
hani bazen kelimeler anlamsız kalır ya,işte bu da böyle bir şey...10/10
Erman Tokatlı
Erman Tokatlı

9 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Jean Reno nun kendini astigi mükemmel oyunculuk noktasina eristigi filmdir kim ne derse desin bence en iyi oyunculuk çikardi film budur.Natalie Portman 'a zaten denecek pek bir sey yok Natalie candir kandir bitanedir :)
Norman Stansfield
Norman Stansfield

1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Bu yapım hakkında öyle çok şey yazabilirim ki kitap olur. O yüzden kısa kesmem lazım. Bir kere ağladığım iki filmden birisidir(diğeri = yeşil yol). İzlediğim en iyi film midir karar veremeyeceğim ama izlediğim en sanatsal sahneleri barındıran Luc Besson harikası olduğu kesindir.

Oyunculardan sıkça bahseldilmiş, o konuya girmeyeceğim ama Luc Besson abi sen de ne cevher varmış demekten kendimi alamıyorum. Yönetmenlikten çabuk çekilerek kıytırık aksiyon filmlerine senaryo yazman çok yazık oldu gerçekten. Tüm bu övgülerim Eric Serra içinde geçerlidir. Nitekim hiç abartmıyorum; filmin % 50 si Eric Serra nın hakkıdır. Muhteşem melodilerine hayranım.

Son olarak Natalie Portman a değineyim. Sen ne kadar tatlı, munis bir şeymişsin yahu. Küçükken ayrı bir havan şimdi ayrı bir havan var. Az yazalım dedik ama döktürmüşüm görüyorumki... buradan da anlayabilirsiniz hayatımın filmi olduğunu.
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

2 Haziran 2012 tarihinde eklendi
Jean Reno denince zaten leon filmi gelir akla izlemeyen kalmamıştır ama kaldıysada ee ne duruyorsun hemen izle :)
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

21 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Hayatimin filmlerinden biri.. Her izledigimde ilki gibi etkileniyorum..
ne-desem-ki
ne-desem-ki

2 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Ekşın falan izlemek istiyorsanız eğer bunu izlemeyiin dostlarım keza ilk sahne hariç ekşın filmde yerini gittikçe duygusallığa bırakır.. Mathildanın Leonun evine geldiğinde ağladığı sahnede ben de ağlamış olabilirim.. Tamam olabilirim değil ağladım; ama sen de izle ağlarsın dostooom.
Etkileyici bir film, sıkmıyor hiçbir salise boyunca sizi.
" Ben artık büyüdüm Leon, yaşlanıyorum. "
" Hayat hep böyle zor mu, yoksa sadece çocukken mi? "
grkn27
grkn27

6 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
harika bir film. oyunculuklar muhteşem 10/10
mcjanjanli
mcjanjanli

29 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Çok beğendim etkisinde kaldım..Muhteşem bir oyunculuk..