Meleklerin Düş Yaşamı

güzel bir filmdi..
holocaust232354
holocaust232354

6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hoş bir film olmuş sadece iki kızın yaşam mücadelesini anlatmıyor aynı zamanda inasanların içerisindeki iç çatışmaları da anlatıyor
aydogmus
aydogmus

17 Şubat 2004 tarihinde eklendi
Kesinlikle duygu yüklü bir film. Küçük karakterlerin küçük hayatları... Adı sanı duyulmadık oyuncuların son derece doğal oyunculukları... Programı sunan şahıslardan biri "Bazı filmleri seyredince romanın okumanın hazzı alınır" demişti. Kesinlikle katılıyorum.
Sonunda fabrikadaki kadınları sırayla kısa bir süre göstermesi yönetmenin "her bir kadının farklı hikâyesi var, biz sadece birini yahut ikisini işledik" demesiydi. Ancak filmde çok büyük bir eksiklik var: Müzik! Finaldeki şarkıdan başka film müziği namına bir teneke gıcırtısı dahi yok. Belli bir süre sonra sessiz film seyrediyormuş hissine kapıldım.
TRT filmi kesmiş midir bilmiyorum ama başlamadan bir 15 dakika canlı yayına bağlandı, filmin orta yerinde de haberleri vererek zaten seyirciye yapacağı saygısızlığın en büyüğünü yaptı. Bir de dublaj işini beceremiyorsanız yazın altyazıyı, orijinal diliyle verin kardeşim. Stüdyonun yankısını kulağımıza sokmak zorunda mısınız?