Gilbert'in Hayalleri
4,4

ahmet-ertan
ahmet-ertan

29 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle müthiş.Üstine kaç tane film seyretsemde hala aklımdan çıkmaıyan performansları Deep ve DiCaprio’nun müthiş oyunculuklarını unutamıyacaksınız gerçekten.
karizmatik062915
karizmatik062915

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
leonardo nun ilk filmi acemiyet var
angelusra-b
angelusra-b

27 Şubat 2008 tarihinde eklendi
cok güzel ve etkileyici bir filmdi...özellikle leonardo dicaprio nun sergiledigi oyunculuk kesinlikle süperdi...
seyma-542
seyma-542

30 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
bir insan bir rolü ancak bu kadar güzel oynar . sırf mükemmel oyunculuk için izlenebilir.
muhammed-yilmaz
muhammed-yilmaz

27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
filmi sırf johnny oynuyor diye aldım yoksa bu isimli bi filmi almazdım. ama filmi sevdim gayet güzel ve farklıydı, bayada eski bir film johnny yine müthiş oynamış oyunculuk bu adama çok yakışıyor. dicaprio da iyi performasını göz ardı edemeyiz iyiydi ufaklık :)
recepgulec86
recepgulec86

4 Nisan 2007 tarihinde eklendi
film biraz yavaş ilerlediğinden sıkabilir ama sırf leanordo ve depp'in oyunculuğu için izlenir. leo daha çocuk ve gerçekten şaşırıyorsunuz. :)
sonte-2
sonte-2

8 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Çok kaliteli,duyguların abartılmadığı, muhteşem oyunculuklarla donanımlanmış bir film. DiCaprio rolünde inanılmaz başarılıydı. Johhny Deep ve J. Lewis de öyle. Herkesin izlemesi gereken filmlerden.
raffine06
raffine06

12 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Bitmesini istemediğim bir filmdi harikaydı oyunculuklar mükemmeldi arşivlik 10/10
ryl-flsh
ryl-flsh

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
hangi kelimeleri kullanıp bu film için iyi bir yorum yapsam diye düşünsem bu film adına denebilecek tek sözcük dramatik ve ayrıca hayatın güel bir yanı bol bütçeli efektli kaliteli bir yaparsanız bir numara olursunuz bu tarz bir yapıp birinci olmak çok güzel olurdu çünkü kaliteli di caprio nun en iyi oyunculuğu izleyin vakit kapbı die düşünülcek bir film değil.
johnnytella-7
johnnytella-7

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
9 yasındaki loenardo döktürmüş resmen. senaryo cok akıcı olmasa da oyunculuk adına mutlaka izlemeniz gereken bir film...
Ertan Can
Ertan Can

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Leonardo Di Caprionun oyunculuğu gerçekten mükemmeldi bu filmde. Aynı şey Johnny Depp içinde geçerli. Senaryoda gereksiz ayrıntılar olsada arşivciler bu filmi kaçırmamalı.
jQsmin
jQsmin

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
harika bi film.. ben baya ağladım izlerken..leonardo müthiş oynamış,tüm oyuncular öyle..söylenecek çok söz yok 10/10..izleyin..pişman olmazsınız..
Serko-Dayy
Serko-Dayy

20 Haziran 2007 tarihinde eklendi
film her insanı etkileyecek nitelikte.babasız kalan bir ailesine sahip çıkan gilbert ın hayatını anlatıyor.ayrıca film leanardo di caprionun ilk tecrübesi ve oyunculuyla göz dolduruyor.johnny depp muhteşem oyunculuğu filmin başarısına başarı katmı.herkes izlemeli...
gulchyn
gulchyn

28 Haziran 2008 tarihinde eklendi
artık bitsin diye diye izledim..izlediğim en gereksiz filmlerden birisi.yalnızca di caprionun oyunculuğu var takdir edilebilecek,gerisi boş.film bitince ee ne oldu şimdi denecek kadar boş.
eraysinema
eraysinema

7 Aralık 2006 tarihinde eklendi
süper bir film.john depp süper oynamış