ahmet-ertan
29 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle müthiş.Üstine kaç tane film seyretsemde hala aklımdan çıkmaıyan performansları Deep ve DiCaprio’nun müthiş oyunculuklarını unutamıyacaksınız gerçekten.
filmi sırf johnny oynuyor diye aldım yoksa bu isimli bi filmi almazdım. ama filmi sevdim gayet güzel ve farklıydı, bayada eski bir film johnny yine müthiş oynamış oyunculuk bu adama çok yakışıyor. dicaprio da iyi performasını göz ardı edemeyiz iyiydi ufaklık :)
Çok kaliteli,duyguların abartılmadığı, muhteşem oyunculuklarla donanımlanmış bir film. DiCaprio rolünde inanılmaz başarılıydı. Johhny Deep ve J. Lewis de öyle. Herkesin izlemesi gereken filmlerden.
hangi kelimeleri kullanıp bu film için iyi bir yorum yapsam diye düşünsem bu film adına denebilecek tek sözcük dramatik ve ayrıca hayatın güel bir yanı bol bütçeli efektli kaliteli bir yaparsanız bir numara olursunuz bu tarz bir yapıp birinci olmak çok güzel olurdu çünkü kaliteli di caprio nun en iyi oyunculuğu izleyin vakit kapbı die düşünülcek bir film değil.
Leonardo Di Caprionun oyunculuğu gerçekten mükemmeldi bu filmde. Aynı şey Johnny Depp içinde geçerli. Senaryoda gereksiz ayrıntılar olsada arşivciler bu filmi kaçırmamalı.
film her insanı etkileyecek nitelikte.babasız kalan bir ailesine sahip çıkan gilbert ın hayatını anlatıyor.ayrıca film leanardo di caprionun ilk tecrübesi ve oyunculuyla göz dolduruyor.johnny depp muhteşem oyunculuğu filmin başarısına başarı katmı.herkes izlemeli...
artık bitsin diye diye izledim..izlediğim en gereksiz filmlerden birisi.yalnızca di caprionun oyunculuğu var takdir edilebilecek,gerisi boş.film bitince ee ne oldu şimdi denecek kadar boş.