jdnc
10 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Öncelikle şunu söyliyim film aşırı derecede süper.Oyuncular olarak zaten johhny depp'e bisey demeye gerek yokta lütfen şu leonardo dicaprio'nun oyunculuguna dikkat edin.Şok olcaksınız.Sevgilerle...
ağlamak istiyorsanız bu filmi mutlaka bir yerden edinip izleyin .. çok harika bir film bu ,, dicaprio resmen oyunculuk dersi veriyor . zevkle izlediğim ender filmlerden biri .
Johnny depp olduğu her film izlenir dicem klişe olcak ama bence gerçekten de öle.Bu adam sadece dursun filmde başka bir görüntü olmasın yinede izlerim.Bir insan beyazperdeye bu kadar mı yakışır!ee filmi de izleyin artık yani:)
eski bir yapım olmasına rağmen günümüz filmlerine taş çıkaracak kadar güzel bir film ayrıca leonardonun filmdeki performansını kesinlikle izleyin derim tanınmayan biri olsa gerçektede böyle olduğuna inandıracak kadar etkili bir oyunculuk sergilemiş.
Harika bir filmdi televizyonda izlediğimde johnny depp'i tanıyamamıştım. ikisininde oyunculukları harikaydı özellikle leonardo dicaprio küçük yaşta olmasına rağmen müthiş bir oyunculuk sergilemişti.filmden çok duygulandım.
Güzel bir flimdi. Uzun zamandır hem gülerken hem de hüzünlenmemiştim. Di caprio'nun oyunculuğundan bahsetmeye gerek bile yok. Küçüklüğünden iyi bir oyuncu olacağının sinyalerini vermiş. Eleştirimi okuduğunuz için teşekkürler.
deppin genç yaştaki yeteneğide hakkaten süper filme başlarken güzel olmayacağı endişsindeydim zaten depp var diye almıştım ancak gerek depp gerekse di caprio mükemmel bir film ortaya koymuşlar yanılmıyorsa deppin filmde aşık olduğu kız çikolata filmindeki başroldü görünce çok şaşırdım kısa saç kıza hiç yakışmamış -----------izlenmeli
Amerikanın iç bölgesinde babasız bir evin büyük oğlunun hikayesini anlatan oyunculuk ve senaryo bakımından çok doyurucu bir film di caprio da gerçekten rolünün hakkını vermiş fakat onun için bu filmi izlememek isteyenlere büyük bir süprizi var sizi bir anda kendinden soğutabilir veya çok yaklaştırabilir. Ayrıca Her insana ailesinin kıymetini bildiren ve kardeş sevgisinin ne olduğunu anlatan bir yapıt.
süperr bir film bence kesinlikle tavsiye ediyorumm... ağır tempoda ilerliyo gibi gözükebilir ama film izleiyici finale kadar büyülüyo..sıkışmış insan profilinide harika yansıtmış 10/10
filmi az önce izledim çok beğendim.özellikle gilbert ın artık sinirine hakim olamayıp arnie i dövdüğü sahnede, o zihinsel engelli çocuğun bile birkaç saniye düşünüp kendini boşlukta hissetmesi en güvendiği en sevdiği insanın bunu ona yapması...çok etkileyici unutamayacağım sahnelerden biriydi 9/10