Hesabım
    John Wesley Shipp, Stargirl'deki Flashbacklerde The Flash Oldu

    Stargirl'den yeni görseller paylaşıldı.

    DC'nin Stargirl dizisi The CW ve HBO Max üzerinden izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Stargirl'ün 2. sezon 9. bölümünden yeni tanıtım görselleri paylaşıldı. Entertainment Weekly'ye özel olarak paylaşılan görsellerde John Wesley Shipp'in The Flash'ını görüyoruz.

    Stargirl'ü ilk olarak Arrowverse'ün bir bölümünde izleme şansı yakalamıştık. Ardından kendi dizisine geçiş yaptı. 2. sezon 10 Ağustos tarihinden bugüne yayın hayatını sürdürüyor. Başrolünde ise Brec Bassinger yer alıyor. Stargirl'ün 2. sezon 9. bölümünde ise tanıdık bir yüzü ağırlayacağız. The Flash dizisinde Barry Allen'ın babası olarak izlediğimiz John Wesley Shipp, 1990'lı yıllarda canlandırdığı Jay Garrick ile Stargirl'de karşımıza çıkacak. The Flash dizisi 1990 ve 1991 yıllarında yayınlanmıştı. 9. bölüm ise bir flashback bölümü olacak.

    Ayrıca bölümde Luke Wilson'ı Pat, Joel McHale'i Sylvester Pemberton/Starman, Ethan Embry'yi Johnny Thunder, Lou Ferrigno Jr.'ı Rex Tyler/Hourman ve Brian Stapf'ı Ted Grant/Wildcat olarak izleme şansı yakalayacağız. Geoff Johns ve Greg Berlanti'nin yaratıcısı olduğu Stargirl'ün yeni bölümleri Salı günleri yayınlanıyor.

    Stargirl, annesinin yeniden evlenmesiyle Los Angeles'tan Nebraska'ya taşınmak zorunda kalan liseli Courtney'i anlatıyor. Courtney yeni okuluna adapte olmaya ve yeni arkadaşlar edinmeye çalışan genç bir kızdır. Hayatına yeni bir yön vermeye çalışan Courtney, bu sırada annesinin yeni eşiyle ilgili sıra dışı bir sırrı keşfeder. Üvey babası, eski hayatında süper kahramanlarla birlikte çalışmıştır. O günlerden kalan süper kahraman kostümünü ele geçiren Courtney, eski süper kahramanları göreve çağıracağı fantastik bir maceraya atılır.

    DC Dizisi Stargirl'den Yeni Görseller

    John Wesley Shipp, yeniden The Flash oldu.

    DC Dizisi Stargirl'den Yeni Görseller

    Oyuncunun aynı zamanda 1990'da yayınlanan The Flash dizisinin başrolü olduğu biliniyor.

    DC Dizisi Supergirl'den Yeni Görseller

    Stargirl'deki crossover bölümü merakla bekleniyor.

    DC Dizisi Stargirl'den Yeni Görseller

    Flashback bölümü, Stargirl'ün ilk büyük crossover'ı olacak.

    DC Dizisi Stargirl'den Yeni Görseller

    Jay Garrick, Flash'ın en popüler olduğu dönemlerde karşımıza çıkmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top