Hesabım
    "The Lord Of The Rings: The Rings Of Power" Dizisinden İlk Görseller Yayınlandı!

    Büyük bir heyecan yaratan dizinin fragmanının Pazar günü yayınlanması bekleniyor.

    Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisinden ilk görseller paylaşıldı! Resmi adı The Lord Of The Rings: The Rings of Power olan diziden geçtiğimiz günlerde karakter posterleri paylaşılmıştı ancak karakterlerin ellerine ve kullandıkları savaş aletlerine odaklanan bu posterlerde yüzlerini görememiştik. 

    Eylül ayında yayınlanacak olan ve tarihin en yüksek bütçeli televizyon dizisi olmasıyla büyük beklenti yaratan diziye dair daha çok fikir edinmemizi sağlayan görseller Vanity Fair tarafından paylaşıldı. J.R.R. Tolkien'in Hobbit'te ve Yüzüklerin Efendisi serisinde anlattığı olayların yüzyıllar öncesinde geçecek dizide Galadriel rolünde Morfydd Clark'ı izleyeceğiz. Yayınlanan görsellerde Galadriel'i kuzey ordularına hükmederken ve Elrond ile konuşurken görüyoruz. Dizide genç Elrond'u ise Robert Aramayo canlandırıyor. 

    Yayınlanan görsellerin arasında, Owain Arthur'un hayat verdiği Prens Durin IV, Sophia Nomvete tarafından canlandırılan Prenses Disa ve Ismael Cruz Córdova'nın oynadığı, dizi için yaratılan orijinal bir karakter olan Silvan Elfi Arondir'in karakter posterleriyle birlikte dizinin yönetmeni J.A. Bayona ile yaratıcıları Patrick McKay ve J.D. Payne'in de yer aldığı kamera arkası fotoğrafları da bulunuyor. 

    Elrond ve Galadriel

    Galadriel

    Kuzey orduları komutanı Galadriel

    Elrond

    Halbrand

    Bronwyn

    Silvan Elfi Arondir

    Prens Durin IV

    Cüce Prensesi Disa

    Bronwyn ve Arondir

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top