Hesabım
    Hazal Kaya'dan Melis Sezen'e Destek!

    Eski bir milletvekilinin kıyafeti hakkında konuşmasıyla gündeme gelen Melis Sezen'e, Hazal Kaya'dan da destek geldi.

    "Sadakatsiz" dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle tanınan Melis Sezen, geçtiğimiz Aralık ayında düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Yıldızı Parlayan Oyuncu ödülünü almış ve hem kıyafetiyle hem de sosyal medyada konu olan olan teşekkür konuşmasıyla gündeme gelmişti.

    Aradan aylar geçmesine rağmen, Melis Sezen'in Altın Kelebek gecesinde tercih ettiği kıyafet seçimi ile yine gündeme oturdu. Eski MHP Milletvekili Ahmet Çakar, katıldığı bir tartışma programında ödül gecesinden bahsederek, Sezen'in göğüs dekolteli elbise giyerek "kanunen suç" işlediğini savundu. 

    Çakar, "Bu Sadakatsiz adlı dizide oynayan bir kız var. Adını filan bilmem. Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş, o kıyafet kanunen suç. Hem de şikayete bağlı olmayan bir suçtur. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok, göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş, yani bu ahlaksızlığın danikasıdır” ifadelerini kullandı.

    Sosyal medyada Çakar'a gelen tepkiler ve Melis Sezen'e destek mesajları büyürken, genç oyuncuya bir destek de meslektaşı Hazal Kaya'dan geldi. Kaya, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda "Oturdunuz koca koca hukukçular (!) torununuz yaşındaki kadının dekoltesini,bedenini mi konuşuyosunuz? Kadına şiddet suç değil mi? Ya da hedef göstermek? Ortada bir suç varsa suçlu sizsiniz. Ahlakınızda boğulun…" ifadelerini kullandı. 

    1997 doğumlu Melis Sezen, "Hayat Bazen Tatlıdır", "Siyah İnci", "Leke","Ya İstiklal Ya Ölüm" gibi televizyon dizilerin yanı sıra "Bizim İçin Şampiyon" filminde ve Netflix'in "Fatma" dizisinde rol aldı. Ünlü oyuncu ayrıca Fox ekranlarında yayınlanan ve yine şiddetli tartışmalara konu olarak yayından kaldırtılan "Maske Kimsin Sen?" yarışmasında jüri üyeliği yapmıştı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top