Hesabım
    Disney+ Day'de Neler Yayınlanacak?

    Disney+, 8 Eylül'de #DisneyPlusDay'i kutlamaya hazırlanıyor. Bakın o gün platformda neler yayınlanacak?

    Geçtiğimiz yıl 12 Kasım'da kutlanan Disney+ Day, bu yıl öne çekilerek 8 Eylül'de kutlanacak. Disney+ bugünü, platformda birçok yeni içeriği yayına alarak kutluyor. Aralarında Pinokyo, Obi Wan Kenobi: Return of Jedi, Mike gibi yapımların bulunduğu liste aşağıdaki gibi;

    Pinokyo

    Pinokyo, gerçek bir çocuk olmak isteyen tahta bir kukla hakkındaki sevilen masalın yeniden çevrimi. Başrolde Tom Hanks!

    Mike

    Belki Tyson'ı tanıyorsunuz, peki ya Mike'ı? Merceğini Mike Tyson'a odaklayan dizi, Amerika'da sınıf, ırk, şöhret ve medyanın gücü, kadın düşmanlığı, servet uçurumu üzerinden Mike Tyson'ın hayatını anlatıyor.

    Wedding Season

    Hulu yapımı olan Wedding Season, bir düğünde tanışıp birbirlerine aşık olan nişanlı Katie ile Stefan'ın hikayesini anlatıyor. 

    Arabalar Yollarda

    Arabalar Yollarda dizisi, Şimşek McQueen ve en iyi arkadaşı Mater'ın, Mater'in kız kardeşinin düğününe katılmak için doğuya doğru yolculuk etmelerini konu ediyor.

    Diğerleri

    8 Eylül günü yayında olacak, diğer yapımlar ise yukarıdaki listede yer alıyor. Tüm bu yapımları Disney 'ta izlemek için şimdi indirimli fiyatlardan abone olun. 

    Disney 'a üye olmak isteyenlere veya üyeliklerini yenileyeceklere Disney Day kapsamında 8 Eylül'den itibaren indirim fırsatı sunuluyor. 19 Eylül'e kadar devam edecek promosyon döneminde Disney üyeliği 1 ay için sadece 23,99 TL olacak.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top