Hesabım
    One Tree Hill Oyuncuları Dizi Bittikten Sonra Neler Yaptılar?

    Nereden nereye...

    2003 yılında yayınlanmaya başlayan ve 9 sezon sürerek 2012 yılında sonra eren One Tree Hill, bir dönemin fenomen gençlik dizisiydi. Chad Michael Murray, Hilarie Burton, Sophia BushJames Lafferty gibi oyuncuların dizi bittikten sonra neler yaptıklarını kısaca sıraladık...

    Kaynak: www.hollywood.com 

    Chad Michael Murray : One Tree Hill'deki Lucas Scott rolünden sonra, ABC'nin Agent Carter dizisinde rol aldı.

    Hilarie Burton : Dizideki Peyton Sawyer karakterine hayat veren oyuncu, yedinci sezonda diziden ayrıldıktan sonra White Collar ve Grey's Anatomy dizilerinde yer aldı.

    Sophia Bush : One Tree Hill'de Brooke Davis karakterini canlandıran oyuncu, şimdilerde Chicago P.D. dizisinde yer alıyor.

    James Lafferty : One Tree Hill'in Nathan Scott'ı Lafferty, dizi bittikten sonra Oculus ve Lost on Purpose filmlerinde ve Crisis dizisinde rol aldı.

    Bethany Joy Lenz : Haley James Scott karakterine hayat veren oyuncu, daha sonra Men At Work, Dexter ve CSI dizilerinde yer aldı.

    Austin Nichols : Julian Baker karakterini canlandıran oyuncu, dizi bittikten sonra Ray Donovan, The Mob Doctor, Agents of S.H.I.E.L.D ve The Walking Dead dizilerinde oynadı.

    Lee Norris : Dizide Marvin "Mouth" McFadden karakterini canlandıran oyuncu, daha sonra Girl Meets World dizisinde ve Gone Girl filminde oynadı.

    Paul Johansson : Dizide Dan Scott karakterini canlandıran oyuncu, daha sonra Beauty and the Beast dizisinde oynadı. Şimdilerde Last Resort isimli bir film çekiyor.

    Antwon Tanner : Dizideki Antwon "Skills" Taylor rolünden sonra, Black Jesus dizisinde rol aldı.

    Lisa Goldstein : Dizide Millie Huxtable karakterini canlandıran oyuncu, daha sonra Drop Dead Diva dizisinde ve Don't Know Yet filminde yer aldı.

    Barry Corbin : Dizideki Whitey Durham karakterine hayat veren oyuncu, diziden sonra The Closer, Suit Up, Modern Family ve Anger Management dizilerinde rol aldı.

    Danneel Ackles : Dizinin kötü kızı Rachel Gatina'ya hayat veren oyuncu, daha sonra NCIS, CSI: Miami gibi dizilerde boy gösterdi.

    Moira Kelly : Dizideki Karen Roe karakterinden sonra, şimdilerde The Lion Guard dizisinde "Nala" rolünde oynayacak.

    Craig Sheffer : One Tree Hill'in Keith Scott'ı Sheffer, diziden sonra Psych, Criminal Minds, The Mentalist dizilerinde oynadı. Şimdilerde Code of Honor filminin çekimlerinde.

    Robert Buckley : Dizide Clay Evans karakterini canlandıran oyuncu, daha sonra Hart of Dixie ve 666 Park Avenue dizilerinde yer aldı.

    Shantel VanSanten : Quinn James karakterinden sonra, VanSanten de Beauty and the Beast dizisinde rol aldı.

    Stephen Collecti : Chase Adams karakterinden sonra, All About Christmas Eve ve Status: Unknown isimli TV filmlerinde rol aldı.

    Kate Voegele : Mia Cataloano karakterinden sonra, oyunculuk kariyerine ara verdi ve müziğe yöneldi.

    Tyler Hilton : Chris Keller karakterinden sonra, oyunculuk kariyerine ara verdi, Kate Voegele ile birlikte müziğe yöneldi.

    Bryan Greenberg : Jake Jagielski karakterinden sonra, şimdilerde Flock of Dudes ve A Year of Change filmlerinde rol alıyor.

    Jackson Brundage : Dizideki Lucas James Scott rolünden sonra, şimdilerde Nickelodeon'un Harvey Beaks programında rol alıyor.

    Torrey DeVitto : Dizideki Nanny Carrie karakterinden sonra, şimdilerde Pretty Little Liars'ta rol alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top