Hesabım
    İptal Çizgisinde Yürüyen Diziler

    Sevdiğiniz dizi tehlikede mi?

    Yepyeni dizilerin eklendiği kanal takvimlerinde yer açmak için bir o kadar daha dizinin çıkması gerekiyor. Bir anda veda eden dizilerin gidişi, düşük reytingleri hesaba katarsak o kadar da sürpriz olmuyor aslında. Bu gidişatı analiz eden TvLine, şu anda ince bir ipte yürümeye çalışan dizileri bir araya getirdi. 

    Person Of Interest’ten The Vampire Diaries’e kaderi izlenme oranlarının, kanalların elinde olan diziler karşınızda…

    True Detective

    True Detective’in ikinci sezonda yarattığı hayal kırıklığının izlerini hala dizinin sevenlerinin kalplerinde görebilirsiniz. O yüzden gelebilecek bir iptal haberine kendinizi hazırlayın. 

    The Leftovers

    The Leftovers’ın her ne kadar izlenme oranları düşük olsa da HBO’nun kaliteli dizileri tutma eğilimi, izleyenlerin içine su serpiyor. 

    Sleepy Hollow

    Sezon geçtikçe izlenme oranı düşen dizilerden Sleepy Hollow’a umut ışığı veren tek şey; dizinin kaydedilip izlenme oranlarının yüksek oluşu. 

    Person of Interest

    Kanal tarafından sadece 13 bölüm sipariş alan dizinin yeni sezonu henüz başlamadı. O yüzden hala umut var diyebiliriz.

    The Originals

    The Vampire Diaries’ın spin-off’u olan dizinin kaderi de pek umut vaat etmiyor. CW bu iki diziden birini kurtarmaya karar verirse, maalesef The Originals’a veda etmek zorunda kalırız.

    Castle

    Blindspot’un başarılı gidişatı Castle’dan ciddi reyting çaldı. Uzun soluklu dizi bu nedenle gerçekten ince bir çizgide diyebiliriz.

    The Vampire Diaries

    Nina Dobrev’siz sezonu pek de parlak gitmeyen dizi, en azından bir final yapmadan aramızdan ayrılmaz diye konuşuluyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top