Hesabım
    The Night Of'un Yıldızlarını Daha Önce Nerede Gördük?

    HBO'nun yeni dizisi The Night Of'un yıldızlarını daha önce hangi dizide/filmde gördük?

    Şimdiye kadar 3 bölümü yayınlanan ve toplamda 8 bölüm sürecek olan mini dizi The Night Of, HBO'nun True Detective yerine geçebilecek yeni dizisi. İlk bölümünden itibaren, izleyiciyi bir katil kim? sorusu ile başbaşa bırakan The Night Of'ta karşımıza çıkan oyunculara, onları daha önce nerede görmüştük diyerek göz attık.

    Sofia Black-D'Elia – ANDREA

    Sofia Black-D'Elia – ANDREA

    Kim: Nazir'in işlediği iddia edilen cinayetin kurbanı.

    Daha önce nerede gördük: Daha önce Gossip Girl'de karşımıza çıkan Black-D’elia'yı son olarak The Immıgrant'ta izlemiştik.

    Bill Camp - DETECTIVE BOX

    Bill Camp - DETECTIVE BOX Kim: Emekliliğine hazırlanan Dedektif Box, bu tarz çetrefilli davalarda deneyimli bir isim.  Daha önce nerede gördük: Son zamanlarda Midnight Special ve Kara Düzen'de yer alan Camp'i dizilerden de The Leftovers'dan hatırlayabilirsiniz.

    Kevin Dunn - DANNY LANG

    Kevin Dunn - DANNY LANG Kim: Andrea'nın cinayetinin işlendiği gece nöbette olan dedektif.  Daha önce nerede gördük? Seinfeld hayranlarının Joel olarak hatırlayacağı Dunn'ı aynı zamanda True Detective ve Luck'tan hatırlayabilirsiniz.

    GLENN FLESHLER – JUDGE ROTH

    Glenn Fleshler – JUDGE ROTH Kim: Şimdilik hakkında bildiğimiz tek şey davaya bakan hakim olduğu.  Daha Önce Nerede Gördük? True Detective ve Billions

    AMARA KARAN – CHANDRA

    Amara Karan – CHANDRA Kim: Naz'ın davasına dahil olan bir avukat. Daha önce nerede gördük: Karan'ı The Darjeeling Limited'ten Rita olarak hatırlayabilirsiniz, bir de Doctor Who'da karşımıza çıkmışlığı var. 

    PEYMAN MOAADI – SALIM KAHN

    Peyman Moaadi – SALIM KAHN

    Kim: Nazir'in babası ve çalınmış taksinin sahibi.  Daha önce nerede gördük? İran sinemasının ünlü isimlerinden olan Moaadi'yi Bir Ayrılık filminden hatırlayabilirsiniz. 

    BEN SHENKMAN – SGT. KLEIN

    Ben Shenkman – SGT. KLEIN

    Kim: Çavuş Klein, Naz karakolda getirildiğin gece vardiyasında deskte görevli olan polis memur. Daha önce nerede gördük? En iyi performansı Angels in America'da olan Shenkman ayrıca, Royal Pains'in bir kaç bölümünde ve Damages, Grey's Anatomy gibi dizilerde karşımıza çıkmıştı. 

    PAUL SPARKS – DON TAYLOR

    Paul Sparks – DON TAYLOR

    Kim: Andrea'nın üvey babası. Daha önce nerede gördük: İrili ufaklı rollerin ardından büyük çıkışını Boardwalk Empire ile yapan Sparks aynı zaman House of Cards'ta da karşımıza çıkıyor. 

    J.D. WILLIAMS – TREVOR WILLIAMS

    J.D. Williams – TREVOR WILLIAMS

    Kim: Nazir'in Andrea ile beraber eve girdiğini gören tanık. Daha önce nerede gördük? Trevor Williams daima, The Wire'dan Preston “Bodie” Broadus olarak hatırlanacak. 

    MICHAEL KENNETH WILLIAMS – FREDDY

    Michael Kenneth Williams – FREDDY

    Kim: Naz'ın içerde tanıştığı, sözü geçen hükümlü. Daha önce nerede gördük? Nerede görmedik ki? Küçük ve büyük ekranda The Wire, Gone Baby Gone, 12 Years a Slave, Boardwalk Empire ve Community gibi dizilerde izlediğimiz Williams'ı en son HBO'nun Emmy ödüllü filmi Bessie'de izledik.  

    AFTON WILLIAMSON – OFFICER WIGGINS

    Afton Williamson – MEMUR WIGGINS

    Kim: Cinayetin işlendiği gece devriye gezen ve Nazir'in taksisini hatalı dönüş yüzünden durdurarak merkeze götürmek üzere alan polis memuru. Daha önce nerede gördük? Blindspot, Nashville gibi dizilerde konuk oyuncu olarak karşımıza çıkan Williamson'ın en kayda değer rolü Banshee'deydi.

    MAX CASELLA – EDGAR

    Max Casella – EDGAR

    Kim? Henüz tanışmadığımız bir karakter olan Edgar ile 4. bölümde tanışacağız. Daha önce nerede gördük? HBO'nun emekterlarından sayılan Casella The Sopranos, Boardwalk Empire ve Vinyl gibi dizilerde karşımıza çıktı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top