Hesabım
    Cadılar Bayramı için Kostüm Önerileri!

    Hangi Netflix karakteri gibi görünmek istersiniz?

    Cadılar Bayramına saatler kala Netflix’ten kendi dizi karakterlerinin yer aldığı kostüm önerileri geldi. Siz de kararsızlardan ya da biraz ilhama ihtiyacı olanlardansanız galerimize göz atın!

    GLOW

    Nostalji sevenlere Kocaman küpeler, askısız atletler, birkaç beden büyük kazaklar ve tabii fosforlu renkler… 80’ler hayranıysanız ama biraz daha şaşaa seviyorsanız, güreşçi kadınların hikayesini anlatan bu dizi size ilham verebilir.

    Stranger Things

    Nostalji sevenlere 80’ler hayranıysanız, bilim kurgu ve zeka küpü çocukların bir araya geldiği bu dizideki karakterler gibi giyinmek isteyebilirsiniz.

    Santa Clarita Diet Çiftlere özel Biraz korkunç ama bir o kadar da eğlenceli "yamyam" Shelia ve kocasının kılığına girmek de eğlenceli bir alternatif.

    Orange is the New Black Çiftlere özel Litchfield hapishanesi mahkumlarından biri gibi giyinmeye ne dersiniz? Partneriniz ise üzerine şerit ve arma dikilmiş mavi gömlek ve siyah pantolonla gardiyan kılığına girebilir.

    Marvel’s The Defenders Fantastik yapımları sevenlere Marvel’in The Defenders kahramanlarından hangisi olmak istediğinizi seçin ve favori karakterinizin kostümünü giyin.

    Star Trek: Discovery Fantastik yapımları sevenlere Kirk, Spock ve Atılgan’dan 10 yıl önce geçen bu hikayede sizi yansıtan bir karakter bulmanız çok muhtemel.

    Anne with an E Çocuklar için Cesur yetim kız, yaşlı bir kadın ile onun tatlı dilli bekar erkek kardeşinin yanında alışılmadık bir yuva bulur.

    Trollhunters Çocuklar için Bir zırh ve oyuncak bir kılıç ile çocuğunuz kötülere meydan okumaya hazır!

    GLOW Nostalji sevenlere 80’ler modasında ne varsa, bu dizide! 

    GLOW Nostalji sevenlere 80’ler hayranısınız ama biraz daha şaşaa seviyorsanız, güreşçi kadınların hikayesini anlatan bu dizi size ilham verebilir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top