Hesabım
    Disney+'ın Tüm Orijinal İçerikleri!

    Disney+ açılışını yaptı. İzleyicileri hangi yapımlar bekliyor?

    Disney+ 12 Kasım tarihinde açılışını gerçekleştirdi. İlk günden itibaren en çok ses getiren programı The Mandalorian oldu. Büyük beğeni toplayan yapım sayesinde, platform 10 milyonun üzerinde kullanıcının üye olmasını sağladı. Açıldığı andan itibaren Disney+ izleyicilerin karşısına birçok orijinal içerikle çıktı. Bu orijinal içerikler henüz herkesin beklentisini karşılayabilir gibi görünmüyor. Ancak Disney'in bünyesinde bulunan hemen hemen her film, platformda yerini almış bulunuyor. Yani her ne kadar Disney+ orijinal içerikleri yetersiz olsa da, arşivde yer alan yapımlar platforma üye olmak için geçerli sebebi veriyor. Bu arşiv filmleri arasında Treasure Island, The Sign of Zorro, Pollyanna, Mary Poppins, Return to Oz, Sister Act, Doctor Dolittle, High School Musical, Pirates of the Caribbean: At World’s End, AvatarSaving Mr. BanksThe Nightmare Before Christmas, Sleeping BeautyThe Many Adventures of Winnie the Pooh gibi her dönemden ve her türden film yer alıyor.

    Disney+ henüz ülkemizde izlenmeye açılmadı. Ancak bunun hiçbir zaman olmayacağını söylemek de mümkün değil. Şimdilik Disney+'ın açılış gününden itibaren ulaşılabilir orijinal içeriklerine şöyle bir göz atmakla işe başlayalım!

    The Mandalorian - Dizi

    The Mandalorian - Pedro Pascal ile Star Wars evreni genişliyor!

    High School Musical: The Musical: The Series - Dizi

    High School Musical: The Musical: The Series - High School Musical, yeni nesil oyuncularla devam ediyor.

    The World According Jeff Goldblum - Program

    The World According Jeff Goldblum - Jeff Goldblum dünyayı gezip yeni deneyimler yaşatıyor!

    Encore! - Reality Programı

    Encore! - Kristen Bell, müzikal programın sunuculuğunu üstleniyor.

    The Imegineering Story - Program

    The Imegineering Story - Walt Disney şirketine yakından bir bakış!

    Marvel's Hero Project - Program

    Marvel's Hero Project ile gerçek dünyadaki süper kahramanların yaşamlarına konuk oluyoruz.

    Forky Asks A Question - Kısa animasyon dizisi

    Forky Asks A Question - Toy Story'nin yeni kahramanı Forky, hayat hakkında önemli sorular soruyor ve yanıtlarını bulmaya çalışıyor.

    SparkShorts - Kısa Animasyon Dizisi

    SparkShorts, aslında bir dizi değil. Pixar tarafından geliştirilen ve desteklenen kısa animasyon filmleri projesi. Yeni ve deneysel fikirlerin uygulandığı proje, önceleri de Youtube üzerinden yayınlanıyordu.

    Pixar In Real Life - Program

    Pixar In Real Life'ta Pixar'ın en sevilen animasyon karakterleri sokaklara taşınıyor ve sokaktaki insanların adeta bir kamera şakası programındaki gibi tepkisi çekiliyor!

    Lady and The Tramp - Film

    Lady and The Tramp, Disney'in yeni uyarlama filmi. Sevimli kahramanlarımızı Tessa Thompson ve Justin Theroux'un sesi eşliğinde izleyeceğiz.

    Dolphin Reef - Belgesel Film

    Dolphin Reef, Natalie Portman'ın sesi eşliğinde izleyeceğimiz bir belgesel. Antartika'daki mercan resiflerini Echo isimli bir yunus ile birlikte keşfediyoruz.

    Noelle - Film

    Anna Kendrick'in başrolünde yer aldığı Noelle, Noel Baba'nın kızını konu ediniyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top