Hesabım
    "The Witcher"ın Yennefer'i Anya Chalotra Kimdir?

    Anya Chalotra hakkında bildiğimiz her şey!

    Netflix'in yeni uyarlama dizisi The Witcher, geçtiğimiz Cuma günü izleyicileriyle buluşmaya başladı. Bir anda sosyal medyada popüler hale gelen dizi hakkında en çok konuşulan isim Anya Chalotra oldu. Henry Cavill'ın her zamanki Henry Cavill olduğunu düşünen izleyicilerin dikkatini Yennefer karakteri daha çok çekti. Başlarda deforme olmuş yüzü ve büyüye karşı yeteneksizliğiyle gözlere çarpan Yennefer karakteri, zaman içerisinde inanılmaz bir değişim geçirerek bir anda herkesin gözdesi haline geldi. Ancak Chalotra hakkında televizyon ve sinema dünyasında çok az bilgi bulunuyor. İşte elimizdeki tüm bilgilere hep birlikte göz atalım!

    Anya Chalotra

    Anya Chalotra'nın geçmişi tiyatroya dayanıyor. ‘Notoriously Abused’, ‘Great Expectations’, ‘The Crucible’, ‘Balm in Gilead’, ‘The Merchant of Venice’, ‘The Same Deep Water as Me’ gibi tiyatro oyunlarında rol alan oyuncunun en çok takdir edilen performansı The Village oyunundaki oluyor. Ekranlardaki ilk rolünü Toni Colette başrollü Wanderlust dizisiyle aldı. Ardından The ABC Murders ve Sherwood dizilerinde rol aldı.

    Anya Chalotra

    Şimdilerde 23 yaşında olmasında rağmen, The Witcher'a yan rol olarak değil, başrol olarak girmeyi başardı.

    Anya Chalotra

    Anya'nın aile kökenleri İngiltere'nin bir kasabasında yaşayan Hintlere ve Hindu inancına dayanıyor. 

    Anya Chalotra

    Juan F. Sanchez isimli Honduraslı bir gazeteciyle birliktelik sürdürdüğünü açıklayan Anya'nın romantik yaşamı hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor.

    Anya Chalotra

    The Witcher kitap ve oyunlarının hayranları, Anya'nın Yennefer olmasından çok da memnun değil. Hayranlar, Yennefer'in daha yaşlı biri tarafından canlandırılmasını savunuyor. Henry Cavill'ın 35 yaşında olması ve Yennefer'in 23 yaşındaki bir oyuncu tarafından canlandırılmasının göze battığı söyleniyor. Oyunlarda karakterin daha farklı bir görünüme sahip olduğu biliniyor.

    Anya Chalotra

    Anya, The Witcher'daki seks sahneleri için dublör kullanmak istememiş. Yalnızca ilk sahnede dublör kullanan Chalotra, bunun da bir rol yapma olduğunu düşünmüş ve Yennefer'in başkası tarafından canlandırılması fikrinden hoşlanmamış.

    Anya Chalotra

    Anya Chalotra

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top