Hesabım
    "You"nun Love'ı Victoria Pedretti Kimdir?

    Victoria Pedretti'yi nereden tanıyoruz?

    Netflix dijital platformunun beğenilen dizisi You'nun ikinci sezonu yayınlandığından beri, konuşulan bir isim bulunuyor. Bu isim ise dizinin Love Quinn'i Victoria Pedretti oluyor. Daha önce dikkatleri The Haunting of Hill House ile kendine çeken oyuncu, artık tamamen güzelliğiyle dizinin baş kahramanı haline gelmesi üzerine, bir yıldıza dönüşmüş gibi görünüyor. Joe'nin yeni takıntısı Love'ı canlandıran Victoria Pedretti'nin kim olduğuna göz atıyoruz!

    Victoria Pedretti

    Victoria Pedretti'yi Netflix orijinal korku dram dizisi "The Haunting of Hill House"tan ve Quentin Tarantino imzalı Once Upon A Time In Hollywood'dan tanıyoruz.

    Victoria Pedretti

    Oyuncu, The Haunting of Hill House'da bir malikanede yaşayan dört çocuklu ailenin ikizlerinden birini canlandırıyordu. Pedretti'nin yetişkin haline hayat verdiği Nell, malikanedeki gizemli güçlerin yıllar boyunca peşini bırakmaması sonucunda intihar etmişti.

    Victoria Pedretti

    1995 doğumlu olan Pedretti, Amerika'nın Pennsylvania eyaletinde doğmuş. Güzel oyuncu, Carnegie Mellon Drama Okulu'nun Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Oyunculuk Bölümü'nden henüz 2017 yılında mezun olmuş.

    Victoria Pedretti

    Netflix'in Penn Badgley başrollü "You" dizisinin ikinci sezonunda Love Quinn'i canlandıran Pedretti, Joe'nun yeni takıntısı olarak karşımıza çıkıyor.

    Victoria Pedretti

    You'da Love karakterinin bir de ikiz kardeşi Forty Quinn bulunuyor. Love dul kalmış ve ailesi varlıklı olan genç bir kadın olarak karşımıza çıkıyor.

    Victoria Pedretti

    "The Haunting of Hill House" isimli dizinin konseptini devam ettirecek olan "The Haunting of Bly Manor"da Victoria Pedretti'yi de göreceğiz.

    Victoria Pedretti

    Güzel ve yetenekli oyuncunun özel hayatıyla ilgili pek bir bilgi bulunmuyor. Bu nedenle de hayatında birinin olup olmadığı bilinmiyor.

    Victoria Pedretti

    Victoria Pedretti

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top