Hesabım
    Sandra Oh'lu Netflix Dizisi "The Chair"den Yeni Görseller!

    The Chair için hazırlıklar devam ediyor.

    Killing Eve'in yıldız oyuncusu Sandra Oh, yeni bir Netflix dizisiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. The Chair dizisine ayrıca Game of Thrones'un yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss imzasını atıyor. The Chair'in yaratıcıları arasında Amanda Peet ve Annie Wyman bulunuyor. Dizide tamamen kurgusal bir üniversite olan Pembroke Üniversitesi'ne gidiyoruz.

    The Chair'in konusu ise şöyle: The Chair, prestijli Pembroke Üniversitesi'ne İngilizce Bölüm Başkanı olarak atanan Dr. Ji-Yoon Kim'in hikayesini konu ediyor. Bu bölüme gelen ilk kadın ve siyahi olan Ji-Yoon Kim, bu süreçte bir dizi zorlukla karşılaşır.

    Netflix dizisi The Chair'in oyuncu kadrosunda Transparent'tan tanıdığımız Jay Duplass, Mr. Mercedes'ten tanıdığımız Holland Taylor, Moonrise Kingdom'ın yıldızlarından Bob Balaban, 13 Reasons Why'da karşımıza çıkan Nana Mensah; David Morse, Everly Carganilla gibi isimler yer alıyor. The Chair'in yaratıcısı Amanda Peet, aynı zamanda David Benioff'un eşi olarak tanınıyor. Richard E. Robbins, Jennifer Kim ve Andrea Troyer, dizinin senaryosunu kaleme almada Peet ve Wyman'a eşlik ediyor.

    The Chair, David Benioff ve D.B. Weiss'ın Star Wars projesini bırakma nedenlerinden biri olarak biliniyor. İkili, Netflix ile 9 aşamalı bir anlaşmaya imza atmıştı. Proje çok önemli olmalı ki, başarılı senaristler LucasFilm ile anlaşmalarını bozdu.

    The Chair, 20 Ağustos'ta Netflix'teki yerini alacak.

    The Chair

    The Chair

    The Chair

    The Chair

    The Chair

    The Chair

    The Chair

    The Chair

    The Chair

    The Chair

    The Chair

    The Chair

    The Chair

    The Chair

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top