Hesabım
    B.J. Novak'ın Hulu Dizisi "The Premise"ten İlk Görseller!

    The Premise, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    NBC'de yayınlanan efsanevi sitcom dizisi The Office ile tanıdığımız B.J. Novak'ın yeni dizisi The Premise olacak. Hulu, dizinin ilk iki bölümünü 16 Eylül tarihinde izleyici karşısına çıkaracak. The Premise'ın yalnızca ilk 5 bölümünün konusu açıklandı. Yıldız oyuncu kadrosuna sahip dizinin ilk bölümünün adı "Social Justice Sex Tape" olacak.

    The Premise'ın her bölümünde farklı oyuncuları izleyeceğiz. Social Justice Sex Tape'te Ben Platt, Ayo Edebiri, Tracee Ellis RossJermaine Fowler ve Melissa Saint-Amand yer alacak. Ben Platt'in karakteri, polisin dahil olacağı bir olaya karışır. Ama utanç verici geçmişinden gelen seks kaseti ortalığı karıştıracaktır. İkinci bölüm olan Moment of Silence, kızının silahla öldürülmesinin ardından yas tutan bir babanın hikayesini anlatacak. Bölümün başrolü Jon Bernthal olacak. National Gun Lobby'de PR direktörü olmayı hedefleyen adamının esas amacının farklı olabileceğini, orada arkadaş olduğu meslektaşı çözmeye başlayacaktır.

    The Ballad of Jesse Wheeler bölümünde bir pop megastarının hikayesini izleyeceğiz. Lucas Hedges'in canlandırdığı yıldız, sıradan olan herkes gibi eski lisesine dönüp kütüphane yaptırmayı teklif etmeyecektir. Onun yerine akademik başarı sağlayan herkese seks vaadi verecektir. Bölümün diğer yıldızları arasında Kaitlyn Dever, O’Shea Jackson Jr., George Wallace, Ed Asner, Brendan Scannell ve Grace Song yer alıyor.

    The Commenter bölümünde genç bir kadın, kız arkadaşıyla mutlu bir hayat sürmektedir. Ama internet üzerinden aldığı bir yoruma takıntılı hale gelir. Sonunda ise hayatını bu kötü yorumun sahibine beğendirecek derecede şekillendirmeye başlar. Bölümün yıldızları Lola Kirke ve Soko olacak.

    Butt Plug, mülteci bir çocuk olarak büyüyen ve dünyanın en zengin insanlarından birine dönüşen bir adamın hikayesini anlatıyor. Adam sonunda, eski okulunda zorbalık yapan kişiden intikam almanın bir yolunu bulur. Bölümün yıldızları Daniel Dae Kim ve Eric Lange olacak.

    The Premise'ın bölümleri yarım saat uzunluğunda olacak. 16 Eylül'de Hulu üzerinden izleyicileriyle buluşacak.

    The Premise

    The Premise

    The Premise

    The Premise

    The Premise

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top