Hesabım
    Emma Thompson ve Jim Broadbent, Agatha Christie Uyarlaması "Why Didn't They Ask Evans?" Kadrosunda!

    Why Didn't They Ask Evans?'tan ilk görseller paylaşıldı.

    Üç bölümden oluşacak olan Agatha Christie uyarlaması Why Didn’t They Ask Evans?'ın oyuncu kadrosuna yeni isimler eklendiği resmiyet kazandı. Hugh Laurie'nin yazıp yönettiği Why Didn’t They Ask Evans?'da Emma Thompson Lady Marcham'a, Jim Broadbent ise Lord Marcham'a hayat verecek.

    House MD. ile büyük bir başarı yakalayan yıldız oyuncu Hugh Laurie, Why Didn't They Ask Evans? uyarlamasının hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstleniyor. Why Didn't They Ask Evans?'ın yıldızları ise Black Mirror'ın başarılı oyuncularından Will Poulter ve Sing Street, Miss Potter, Bohemian Rhapsody gibi yapımların parlayan ismi Lucy Boynton olacak.

    Why Didn't You Ask Evans?'ın konusu ise şöyle: Ölmekte olan bir adamın esrarengiz son sözleri, Bobby Jones ve son derece zeki olan sosyetik arkadaşı Lady Frankie Derwent'i harekete geçirir. Esrarı çözmeye çalışan Bobby ve Frankie, çok geçmeden kendilerini büyük bir tehlikenin içinde bulur.

    Agatha Christie kitapları son olarak Kenneth Branagh'ın yönetmenliğinde beyaz perdeye aktarılmaya başlanmıştı. Murder on the Orient Express ve Death on The Nile yapımları bunlar arasında yer alıyor. Ayrıca BBC, 2015 yılında And Then There Were None eserini uyarlamıştı. Rian Johnson ise Agatha Christe roman karakterlerinden esinlenen Benoit Blanc'a Knives Out filmlerinde yer vermeye devam ediyor.

    Why Didn’t They Ask Evans? için henüz bir yayın tarihi belirlenmedi.

    Why Didn’t They Ask Evans?

    Why Didn’t They Ask Evans? 

    Why Didn’t They Ask Evans?

    Why Didn’t They Ask Evans? 

    Why Didn’t They Ask Evans?

    Why Didn’t They Ask Evans? 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top