Hesabım
    2021 Ekranlarının En Seksi 10 Sahnesi

    Sizin dikkatinizi çeken erotik sahne hangisi oldu?

    Seks, her yerde, her dönemde, her sektörde satar ve satmaya devam edecektir. Bazen sanat için kullanılırken bazen yalnızca izleyicilerin ilgisini çekmek amacıyla kullanılır. Yönetmenin seks sahnesini sergiletme şekli çok önemlidir. Çünkü sahne bir pornografiye dönüşebilir, sahte görünebilir ya da oyuncular arasındaki uyuşmazlık dikkat çekiciliği iticiliğe çevirebilir. Komedi izlemek nasıl bir motivasyon aracıysa, erotik yapım izlemek de bir motivasyon aracına dönüştürülebilir. 2021 yılı tüm hızıyla ilerlerken biz de bugüne kadar karşımıza çıkan ve izleyicilerin dikkatini çektiğini düşündüğümüz erotik sahneleri listeledik. Göz atmayı unutmayın!

    Firefly Lane

    Yakın zamanda Netflix'te gösterimini yapmaya başlayan romantik dram dizisi Firefly Lane'in 3. bölümünün başlarında yer alan sahne, seksi dizi sahneleri listemizin başında geliyor. Dizinin başrolünde Katherine Heigl yer alıyor.

    Who Killed Sara?

    Meksika yapımı Who Killed Sara?, yılın en çok sevilen Netflix dizilerinden biri. Gizem ve gerilim türündeki dizinin iki sezonu birkaç ay arayla yayınlanmıştı. İlk sezonun üçüncü bölümünde yer alan seks sahnesi ise olay yarattı.

    Behind Her Eyes

    Netflix'in İngiliz yapımı erotik gerilim dizisi Behind Her Eyes, yalnız bir anneyle patronunun arasında başlayan ilişkiyi anlatıyor. Louise ve David'in üçüncü bölümde geçen ofis sahnesi ise akıllara kazınan erotik sahnelerden biri.

    Monday

    Sebastian Stan ve Denise Gough'un başrolünde yer aldığı Monday filmi, Amazon üzerinden gösterime girdi. Yunanistan'da geçen Monday filmi, tam bir Yunan yazı temasını taşıyor. Filmde Mickey ve Chloe'nin plaj, feribot, deniz gibi mekanlarda seks sahnelerini izliyoruz.

    Riverdale

    Riverdale'de Archie ve Betty'nin seks sahnesi uzun süredir bekleniyordu. 5 sezonun ardından da The Homecoming bölümünde hayranlar istediğine kavuştu.

    Losing Alice

    Apple TV 'ın mini dizisi Losing Alice'ın 7. bölümünde iki aktörün seks sahnesi çekme sahnesi bulunuyor. Sonrasında ise gerçekten seks yaptıkları görülüyor.

    Halston

    Moda imparatoru olarak bilinen Roy Halston Frowick'in hikayesini anlatan Halston'da Sullivan Jones ve Ewan McGregor'un yer aldığı seks sahnesi, akıllarda kalan erotik sahneler arasında yer alıyor. Sahne, ilk bölümde yaklaşık olarak 5 dakika sürüyor.

    Sexify

    Polonya yapımı seks komedisi Sexify'da esasen birçok ilgi çekici seks sahnesi bulunuyor. Netflix'te yayınlanan Sexify'ın bu görseldeki sahnesi ise 3. bölümde yer alıyor. Dizi, cinsel yönden deneyimsiz bir genç kız olan Natalia'nın hikayesini anlatıyor.

    Luis Miguel

    Netflix'te gösterimini yapan Luis Miguel The Series, 2. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. 2. sezonu 2021'de yayınlanan dizinin ilk sezonu kadar 2. sezonu da seks sahneleriyle konuşuldu. Historia de amour bölümü olan 2. sezon 8. bölüm de bu sahnelerden birine sahip.

    Sex/Life

    Sex/Life'ın hemen her bölümü olaylı seks sahneleri nedeniyle konuşuldu. Özellikle de bir bölümde penis görülmesiyle dizi, haber sitelerinin favorisi oldu. Bizim seçimimiz ise 1. bölümde Billie ve Cooper'ın flashback sahnesi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top