Hesabım
    La Casa De Papel 5. Sezondan Yeni Karakter Posterleri

    Netflix'in sevilen dizisi La Casa De Papel vedaya hazırlanıyor.

    Son birkaç yıldır tüm dünyada olay yaratan İspanyol dizisi La Casa De Papel, sona adım adım yaklaşıyor. Netflix'te yayınlanan ve özellikle ilk sezonuyla izlenme rekorları kıran La Casa De Papel'den yeni karakter posterleri paylaşıldı. Dizi, 5. sezon ile birlikte izleyicilerine veda edecek.

    La Casa De Papel'in 5. sezon ilk kısmının yayınlanması için tanıtımlar devam ediyor. Diziden dört karakter posteri paylaşıldı. Görsellerde Denver, Tokio, El Profesor ve Rio'yu görüyoruz. La Casa De Papel orijinalinde İspanyol kanalı Antena 3'de yayınlanıyordu. Ancak esas popülerliğini Netflix'in haklarını devralmasıyla kazandı. Kanalda 1 sezon 15 bölüm olacak şekilde hazırlanmıştı. Netflix ise sezonları kısımlara ayırarak yayınladığı için, iyi bir pazarlama stratejisi sayesinde dizi çok da uzun soluklu hale geldi.

    Dizinin konusu ise şöyle: Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler. Fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

    La Casa De Papel'in yeni sezonunun yıldızları arasında Álvaro MorteÚrsula Corberó, Itziar ItuñoMiguel HerránJaime LorenteEsther AceboEnrique Arce bulunuyor. Álex Pina'nın yaratıcısı olduğu La Casa De Papel, son sezonunun ilk kısmıyla birlikte 3 Eylül'de izleyici karşısına çıkacak. İkinci kısım ise 3 Aralık tarihinde yayınlanacak.

    La Casa De Papel Karakter Posterleri

    El Profesor

    La Casa De Papel Karakter Posterleri

    Tokio

    La Casa De Papel Karakter Posterleri

    Denver

    La Casa De Papel Karakter Posterleri

    Rio

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top