Hesabım
    DC Dizisi Supergirl'ün En İyi Süper Kötü Kahramanları

    Supergirl'de hangi kötü kahramanları sevdiniz?

    Tam 6 sezondur devam eden Andrew KreisbergAllison Adler ve Greg Berlanti yaratıcılığındaki Supergirl dizisi, ekranların sevilen gençlik dizilerinden biri olmayı sürdürüyor. Başrolünde Melissa Benoist'nın yer aldığı Supergirl, çok kaliteli bir dizi olmasa da çerezlik bir dizi olarak görülüyor. Süper kahramanlarının yanı sıra kötü kahramanlarıyla da konuşulan CW dizinin bize göre en iyi olan süper kötü kahramanlarını listeledik. Size göre çizgi romanlardan ekranlara en iyi yansıtılan kötü kahraman kim?

    Supergirl Süper Kötüleri

    Indigo

    Laura Vandervoort'un canlandırdığı uzaylı terörist Indigo, 1. sezonda kendini göstermişti.

    Supergirl Süper Kötüleri

    Kraliçe Rhea

    Teri Hatcher'ın canlandırdığı Rhea, Mon-El'in annesi olarak tanınıyor. Mon-El, gezegeni Daxam ile birlikte ailesinin de öldürüldüğünü sanıyordur. Ama gerçekler farklıdır.

    Supergirl Süper Kötüleri

    Astra In-Ze

    Laura Benanti'nin canlandırdığı Astra In-Ze, Kara'nın süper kötü akrabası olarak tanınıyor. Kriptonlu terörist Astra, gezegendeki masumları öldürmekten suçlu bulunarak cezaya çarptırılmıştır.

    Supergirl Süper Kötüleri

    Maxwell Lord

    Wonder Woman 1984'te Pedro Pascal'ın, Supergirl'de ise Peter Facinelli'nin canlandırdığı Maxwell Lord, Supergirl'e garezi olan bir milyarderdir.

    Supergirl Süper Kötüleri

    Reign

    Reign, Kal-El ve Kara Zor-El ile aynı nedenlerle dünyaya gelmek zorunda kalmıştır. Ama onlardan farkı, bir katil olmasıdır. Samantha Arias'ın büyüme süreci, süper güçleri olduğunu bilmeden gerçekleşir.

    Supergirl Süper Kötüleri

    Lilian Luthor

    Lex Luthor'ın annesi olan Lilian Luthor, Supergirl'ü ve Mon-El'i alıkoymuş, robot Superman'e sahip, Lena'ya işkence etmeyi kendine görev edinmiş bir kadındır.

    Supergirl Süper Kötüleri

    Manchester Black

    David Ajala'nın canlandırdığı Manchester Black, vahşet dolu geçmişini sevdiği insan olan Fiona sayesinde geride bırakır. Fiona'nın Children of Liberty tarafından öldülmesi üzerine yeniden yüreği intikam ateşiyle kavrulur.

    Supergirl Süper Kötüleri

    Ben Lockwood/Agent Liberty

    Lockwood, dünyada yaşayan uzaylılar hakkında karşıt kara propaganda yapar. Yabancı düşmanı ve nefret dolu olan Lockwood, insanların korkularını Supergirl'e düşman olmaları için kullanmıştır.

    Supergirl Süper Kötüleri

    Lex Luthor

    Lex Luthor, hem Superman'in hem de Supergirl'ün çizgi romanlardan yakından tanıdığımız en büyük düşmanıdır. Lex, Supergirl'de her zamanki gibi tanrı kompleksine sahiptir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top