Hesabım
    La Casa De Papel'den Çıkarılması Gereken Dersler

    Bir soygundan dahi çıkarılabilecek anlamlar vardır...

    La Casa De Papel, sona bir adım daha yaklaştı. Dizi, 5. sezon 1. kısım ile Netflix'teki yerini bugün itibarıyla aldı. Bize de izleyip son bölümlerin keyfini çıkarmak kaldı. La Casa De Papel, 2017 yılından beri Netflix ekranlarında yayınlanıyor. İlk sezonuyla büyük ses getiren dizi, dünya çapında bir hayran kitlesine sahip. Bu popülerliğinden de bugüne kadar pek bir şey kaybetmedi.

    La Casa De Papel'i izlediğimiz süre boyunca dizinin anti kahramanlarından birçok şey öğrendik. Aklımızda kalan en absürt dersleri de sizin için sıraladık. Siz La Casa De Papel'den hangi hayat dersini aldınız?

    La Casa De Papel

    Soygun yaparken herhangi birine aşık olma. Yarın başına ne geleceğini asla bilemezsin.

    La Casa De Papel

    İşler sarpa sarana kadar eğlenmene bak. Ne kadar eğlenirsen, kötü son seni o kadar az etkiler.

    La Casa De Papel

    Salvador Dali çok büyük bir sanatçıdır. Ama aynı zamanda polislerin aklını karıştırma konusunda da çok iyi bir silahtır. Kullan.

    La Casa De Papel

    İtalya'nın en ünlü şarkılarından ve isyanın en büyük temsilcilerinden Ciao Bella harika bir şarkıdır. II. Dünya Savaşı sırasında İtalya'da faşizm karşıtı direnişçiler tarafından bolca kullanılmıştır. Böyle bir kültürel değeri unutma.

    La Casa De Papel

    Eğer yaptığın iş seni tatmin etmiyor ve her geçen gün daha fazlasını istiyorsan La Casa De Papel'i izle ve durup bir kez daha düşün. Soygun yapmaya özenmeye başladıysan ekranı yavaşça kapat ve uzun süre açma.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top