Hesabım
    American Horror Story'nin En Korkunç Kötüleri

    American Horror Story, 10. sezonuyla kaldığı yerden devam ederken biz de geçmişe göz atalım.

    Ryan Murphy'nin yaratıcısı olduğu American Horror Story antoloji dizisi tam 10 yıldır FX'teki yayın hayatına devam ediyor. Her sezon farklı bir hikayeyi izlediğimiz, zaman zaman farklı sezonlardaki hikayelerin birbiriyle kesiştiği ve bütün bir evren oluşturduğu American Horror Story birçok akılda kalan kötüye sahipti. Şimdilerde Double Feature sezonunun yayınlandığı American Horror Story'de bizi en çok etkileyen kötüleri sizin için listeledik. Sizin aklınızda en çok yer edinen karakter kimdi?

    Mr. March

    American Horror Story'nin Hotel sezonunda izlediğimiz Mr. March, seri katil H.H. Holmes'dan ilham alınarak yaratılmıştı.

    Michael Langdon

    American Horror Story'nin Apocalypse sezonunda izlediğimiz Michael Langdon, şeytani izler taşıyan bir sosyopattı.

    Twisty the Clown

    Freakshow sezonunda karşımıza çıkan Twisty the Clown'ın korkutması için görünümü yeterliydi. Sessiz bir katil olan Twisty'nin korkunç gülüşü hala akıllarımızda.

    Edward Mordrake

    Freakshow'un bir diğer kötüsü Edward Mordrake, iki tarafı olan bir adamdı. Şeytani yönü ona fısıldıyor ve onu kötülük yapmaya sürüklüyordu.

    Rahibe Mary Eunice

    American Horror Story'nin en iyi sezonlarından olan Asylum'da Rahibe Mary Eunice esasen kötü biri değildi. Ama şeytanın ta kendisi onun bedenini ve ruhunu tesir altına almıştı.

    Rahibe Jude

    Asylum'un bir diğer kötüsü Rahibe Jude olmuştu. Jude, şeytan tarafından ele geçirilmemişti. Ama bu onu diğerlerinden daha az acımasız biri haline getirmedi. Tanrı'nın işini yaptığını düşünen Jude, şeytanın işini yapıyordu.

    Kai Anderson

    Cult sezonunun korkunçlu karakteri Kai Anderson, manipülatif biri olmasıyla göze çarpıyordu. İnsanların zayıf noktalarını tespit eden ve onlara göre acı çektiren Kai, bu konuda uzmanlaşmıştı.

    Tate Langdon/ The Rubber Man

    Tate, Murder House sezonunun katil aşığıydı. Gerçekleştirdiği sadistik davranışlar, soğukkanlı bir suikastçi olması, 15 yaşında toplu katliam yapması onun kötülüğünü ortaya koyuyor.

    Dr. Oliver Thredson/ Bloody Face

    Oliver Thredson, Asylum'un kötülerinden biriydi. İnsan psikolojisinden anlayan bir katilin ne kadar tehlikeli olduğunu düşünüyorsunuzdur. Bütün karanlık dürtüleri biliyor ve zamanlar şeytanlarının onu dürtmesine izin verir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top