Hesabım
    Kevin Hart ve Wesley Snipes'lı Komedi Dramı "True Story"den İlk Görseller

    True Story, Netflix'te yayın hayatına başlayacak.

    Başarılı olduğu kadar tartışmalı da olan komedyen Kevin Hart ile Blade serisinin yıldızı Wesley Snipes, True Story'de buluşuyor. Netflix'te yayınlanacak olan diziden ilk görseller resmi olarak paylaşıldı. Mini dizi, 7 bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    True Story, Kevin Hart'ın hayat hikayesinden ilhamını alıp kurgulaştırılan bir dizi olarak karşımıza çıkıyor. True Story'de Hart, Kid'e hayat veriyor. Wesley Snipes ise ağabeyi Carlton'ı canlandırıyor. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Tawny Newsome, Will Catlett, Paul Adelstein, Ash Santos, Lauren London, John Ales, Chris Diamantopoulos, ve Billy Zane yer alıyor.

    True Story dizisinin konusu ise şöyle: Dünyaca ünlü bir komedyen olan Kid, memleketi Philadelphia'da tura çıkar ve bu vesileyle ağabeyi Carlton’ıu ziyaret eder. İki kardeşin dışarı çıktığı gece yaşananlar, Kid’i kariyerini ve hayatında inşa ettiği her şeyi kaybetme durumuyla karşı karşıya getirir. True Story, Los Angeles ve Philadelphia'da çekildi. Narcos'un yaratıcı ismi Eric Newman, dizide yürütücü yapımcı olarak Kevin Hart ile birlikte görev alıyor. Mike Stein ve Tiffany Brown, dizinin ortak yapımcılığını üstleniyor. Sons of Anarchy yazar ve yapımcısı Charles Murray ise yapımcı olarak ekipte yer alıyor.

    Netflix, True Story'yi 24 Kasım tarihinde yayınlayacak.

    True Story

    Kevin Hart ve Wesley Snipes filmin başrolünde yer alıyor.

    True Story

    Oyuncular, iki kardeşi canlandırıyor.

    True Story

    Dizinin yürütücü yapımları arasında Kevin Hart'ın yanı sıra Narcos'un yaratıcısı Eric Newman bulunuyor.

    True Story

    True Story, Netflix'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top