Hesabım
    Carnivale Row 2. Sezon Kamera Arkası Görselleri Yayınlandı

    Carnivale Row, 2. sezonu için hazırlık yapıyor.

    Neo-noir Viktoryan döneminde geçen Carnival Row dizisinden yeni görseller yayınlandı. Orlando Bloom ve Cara Delevingne'in de yer aldığı görseller, 2. sezon çekimlerinin kamera arkasını yansıtıyor. Görseller, dizinin çekimlerinin tamamen sona ermesini kutlama amacıyla paylaşıldı.

    Carnival Row'un 2. sezon çekimleri coronavirüs engeline takılmıştı. 2019 yılında çekimlerine başlanan sezon, ancak geçtiğimiz günlerde tamamlanabildi. 2020 yılının Mart ayında başlayan karantina döneminin ardından Carnival Row uzun süre ara vermiş ve çekimlere Çekya'da devam etmişti. Carnival Row prodüksiyonu Prag'ın yanı sıra Liberec, Doksany, Nelahozeves, Tousen ve Libochovice'de gerçekleştirildi.

    Carnival Row, fantastik bir dünyada geçiyor. Fantastik canlıların yaşadığı topraklar, insanlar tarafından işgal edilmiştir. Farklı güçleri olan yaratıkların da güçlerini kullanması yasaklanır. Dizinin ilk sezonu bir cinayetin soruşturması üzerine ilerliyordu. Carnival Row'un oyuncu kadrosunda Orlando Bloom ve Cara Delevingne'in yanı sıra Tamzin Merchant, David Gyasi, Jamie Harris, Simon McBurneyAndrew Gower gibi isimler yer alıyor.

    Amazon, Carnival Row 2. sezonu için henüz bir yayın tarihi belirlemedi. Ama dizinin 2022 yılı içerisinde izleyici karşısına çıkacağı biliniyor.

    Carnival Row

    Orlando Bloom, set arkasında.

    Carnival Row

    Cara Delevingne, Carnival Row setinde.

    Carnival Row

    Dizinin 2022 yılı içerisinde 2. sezonuyla Amazon'da yayınlanması planlanıyor.

    Carnival Row

    2. sezon çekimlerine 2019 yılında başlandığı biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top